Preprava psa v aute

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Preprava psa v aute

Poslaťod Slausa » Štv 28.08.2025 10:43

Offtopic: neber chlapcovi ilúzie :heh: Dá lesklé disky, fólie, prevrta dieru do výfuku aby rapotalo a len sa pohrnú :haha:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mackie » Štv 28.08.2025 11:24

Slausa, presne moja skusenost s tym otvorom a boxom po kupe auta, presne toto. Ani by mi to nenapadlo. Ale na stare auta sa dali najst nakresy a rozmery vsetkeho, aj v prirucke to je. Na nove som nasla rozmery kufra, ale nie dveri, a v prirucke ani to nie je, len rozmer zvonku. Litre su bezcenny udaj pre mna.
Okolo sportiakov tiez chodim s komentarom, kde by bol pes. Mali sme tu ma vystavke ferari, porse a tretie neviem co, tie nizke dvojsedadlove, tak tam este aj to, ze nizke, ani clovek sa nevojde, kde este pes. A vyhlad na nasich cestach z toho ziadny. To su auta na okruh a na tu istu cestu dookola, co clovek pozna, ako v tom mozu soferovat niekam do neznama.

A k teme este, toto som zachytila na vystave, nestihla som lepsiu foto, kym som sa rozhybala, odchadzali. Ale ked som dobre videla, napchal tam cuvaca.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod Slausa » Štv 04.09.2025 17:46

Tak hej. Tomu hazlikovi slo iba o to ma osklbat o peniaze :au: Ale verdikt- leží, drieme, stavia sa len na fakt zlej ceste alebo prudkých zatačkach a vzápätí sa prehodí na druhú stranu. Takže 3x hurá, vyriešené. Už len problém 2 - kam s ním, teda s klietkou, keď nebude v aute a ja nebudem doma. Zatiaľ to vyzerá že reťazou uviazat o schody pri pivnici alebo ku mne na posteľ :prd:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Pia 05.09.2025 8:15

Offtopic: A k babke niekde? Pokiaľ sa nemýlim býva niekde v dome na dedine. Tam sa nenájde trochu miesta?
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Potreby pre psy