Postroj

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Postroj

Poslaťod wer » Sob 16.07.2022 7:38

Uz viem, co mi nesedi na tom nonstope. Ten vrchny pruzok na suchy zips. Potreboval by dlhsi. Ten to strasne zdviha hore cez jeho siroky chrbat a tym sa to huzve cele. Ked to odopnem, pekne sedi.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod elfinka » Sob 16.07.2022 8:29

To mám rovnaký problém :yes: by som ten horný prúžok potrebovala tak o 5cm dlhší
Obrázok
elfinka
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Sob 16.07.2022 8:33

Skoda, ze to nerobia dlhsie, vsak by to bol najmensi problem...
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Ned 17.07.2022 17:46

obe vyzeraju kratke, ten druhy uplne.
Nonstop ked natiahnes, tak ta slucka ma byt na koreni chvosta.
Inak z Mushgo mam Niru. :lol: Strasne mam rada tu pani, aj ked teraz to uz prevadzkuje jej dcera.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Pon 09.06.2025 6:49

Aký postroj odporúčate na dlhého chudeho psa? Darka ma obvod krku 27 cm, ale dlha je 50 cm a obvod hrudníka má 55. Som išla na istotu pre short, ale to asi budeme musieť dať šiť na mieru. Tak či naaahodou neviete o niečom čo by jej pasovalo. Som pozerala aj nonstop a tak, ale nenašla som nič vhodne. Sme zrovna zmeškali tento víkend stánok MushGo kúsok od hraníc :pac: len teda ona moc neťahá, čiže nám netreba vyslovene ťazný.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pon 09.06.2025 7:26

Ja by som sa poradila s mushgo aj cez telefon. So mnou volala dobrych 20 minut.. :lol:

Inak kolko vazi? To Bajka je dobry slon oproti nej.. :haha: ona ma krk o 10 cm vacsi :pac:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Pon 09.06.2025 7:34

11-12 kíl má. Ona je taký dlhy chudý slíž. Trčia jej ešte všetky rebrá, tak by mohla trošku pribrať, ale nejdem ju nasilu vykrmovat, keďže je čerstvo sterilizovaná tak určite ešte priberanie príde. Som pozerala a z niektorých modelov má krk S a na dĺžku je XL :heh: ďakujem, asi to tak spravím. Pozerám, že ešte na začiatku júla majú byt v ČR pri nás, tak by sme to poriesili tam. Som myslela, že jej kúpim nejaký short vo výpredaji alebo na Vinted, ale prd :pac:
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pon 09.06.2025 9:59

Mushgo určite. Na Suru s malým krkom ale inak hrubú mam zero short (veľkosť SL, krk ma ona nejakych 31 ak jej ho fakt stiahnem ) ktory ale v inej veľkosti pasuje aj na Helika slíža. Tomu sedí /sedel ešte ten obyč od ruffwearu, nosil ho od malička, asi od 3 mesiacov skoro do roka. Ten short inak maju aj nejaké dlhšie verzie čo sú prave na slížaté psy
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Pon 09.06.2025 11:33

No pri jej veľkosti krku a dĺžke jej tie klasické ani predĺžené shorty nesedia. Úplne má divné proporcie :heh: Ďakujem vám, tak ja budem sledovať kde bude MushGo. Kokos som chcela ušetriť, ale už vidím ako nás ten postroj bude stáť 100€ :pac: Ma skoro vykotilo aj z tých cien shortov, si pamätám, že som dávala za short pre Angie 30 €
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Pon 09.06.2025 13:42

Tak ono nejaky co ide nastavit od nevidim do nevidim (ten ruff napriklad alebo hurttu) bazarovy mozes splasit aspon docasne, za par korun a potom ked bude ako, tak lepsi. Helik ma ten short uz taky stary zniceny za asi 100 korun a uz ho nie je kam posuvat, keby zmohutnel, ale sediet mu sedi zatial.
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod bibika » Pon 09.06.2025 21:57

Ja mám Ruffwear na chudeho dlhého slíža (nie nadarmo sa volá ako zelenina :D ) má krátky “obyčajný” postroj a turistický dlhší v ktorom ju viem dvihnúť ak treba)
bibika
Hafan
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Potreby pre psy