Plávacia vesta pre psa

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Plávacia vesta pre psa

Poslaťod Mac Gie » Str 26.03.2025 13:55

Neviem či si videla Sheilinu, to bola prvá čo som objednala...mne fakt neidú odhady :heh:
Objednala som potom rovnakú väčšiu. Keď sme naposledy boli pri nejakej vode kde sa dalo plávať mi z nej Hoya ešte vypadávala, ale myslím, že teraz jej už aj bude, ona sa bojí hlbokej vody ale chcela by som skúsiť. Tu v okolí nič moc stojaté nie je kde by som s ňou v pohode šla aj ja do vody.
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Str 26.03.2025 22:15

btw. lezi mi tu jedna vesta - nobby . xl - nevyuzije ji nekdo?
Venca neplave dal - vesta-nevesta, knirac do vody bez dozoru nesmi. pouzita tak 6x
posunu dal za postovne
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Uto 13.05.2025 13:55

Zabudla som sem napísať, že už sme ju otestovali aj v mori a za mňa TOP TOP. Ten rozdiel keď Angie plávala s ňou a bez nej, mne sa až veriť nechcelo. Bez nej sa bála ísť ďalej, vadili jej vlny. Ale s vestičkou? Mala oveľa lepšiu techniku, tým pádom jej to dodalo sebavedomie a vôbec sa už nebála. Plávala ďaleko a ja som sa zároveň nemusela báť, že sa jej niečo stane. Ešte pár rokov dozadu by som si klepala po čele, že čo sa ešte nevymyslí pre psov, ale teraz už viem, že každému môjmu psovi kúpim vestu :heh:
IMG_6179.jpeg
IMG_6175.jpeg
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Lindchen » Str 14.05.2025 14:12

Vesta je parádna vec, Arisko mal v starobe, aby si ešte mohol zaplávať. Keď neslúžili zadné nožičky, nechcel/nevedel plávať, myslela som, že proste nechce. A on chudátko chcel vestu. :lol: Ešte dva ďalšie plné roky poplával. :yes:
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Str 14.05.2025 15:34

Ha, ja som zvedava, dneska ideme na to. Bez vesty plava so zadkom dolu, uvidim co s vestou
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Pon 19.05.2025 9:58

Aris píše:Ešte pár rokov dozadu by som si klepala po čele, že čo sa ešte nevymyslí pre psov, ale teraz už viem, že každému môjmu psovi kúpim vestu :heh:

presne tak som si hovorila :lol: a clovek, co neni od psov, pozera divne, ze preco ma pes plavaciu vestu..
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod bibika » Str 21.05.2025 3:31

Aj ja som to vravela vždy, a toto mi dnes došlo. Neviem sa dočkať, už nech je vonku viac ako 7st cez deň a oteplia sa jazera :heh:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
bibika
Hafan
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Str 21.05.2025 6:39

Offtopic: Ja sa zacinam citit ako z inej planety. Neobliekam psa, ani mu nedavam vestu. Pre mna to su privilegia starych psov.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Str 21.05.2025 7:47

pigie, ale to podľa mna záleží od toho čo je pes za plavca. Angie fakt nemala dobrú techniku, častokrát začala s labkami búchať po vode, samozrejme zostala stáť na mieste a už len panika v očiach. Predtým Rony bol perfektný plavec a preto som si klepala po čele, že k čomu je dobrá vesta. Ona má rada vodu, len chcela plávať len tam, kde som bola pri nej. S vestou to všetko odišlo, veľmi sa jej zlepšila technika a strach odišiel.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Str 21.05.2025 8:11

Aj clovek - dobry plavec sa vie utopit.. :nwm: na jazero na bezne kupanie to psovi dobremu plavcovi sice nedavam, ale keby idem k moru, do vln, na cln, tak urcite dam.
Ano, doba sa posunula a ak su moznosti, preco to nevyuzit..?
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Str 21.05.2025 9:56

Tak ja to ako neplavec vnimam inak. Psovi pomozem, ked treba, bo ho nezenem do vody odkial mu neviem pomoct :nwm: Ano pri vycviku cez jazero, cln atd, chapem. Ja sa skor snazim naucit psa spravnu techniku :nwm: V mori siel potial, kym som aj ja dociahla :heh: Ani decku nedavam na plavanie vestu :nwm: Platim kurzy, aby sa naucil plavat :haha:
To len tak. Ja celkovo mam pocit, ze zijem uz mimo. Chyba mi jednoduchy zivot :ua:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Str 21.05.2025 9:58

ako psa naucis spravnu techniku?
kazdopadne, ked mu ide rit ku dnu, ale plavat chce, tak nevidim dovod preco mu nepomoct.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod elfinka » Str 21.05.2025 9:59

A na tých kurzoch decko minimálne prvé 2 roky pláva s pomôckami :heh:
Obrázok
elfinka
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Str 21.05.2025 10:00

Prve dva dni elfinka si asi chcela napisat :heh:
Pomozes tak, ze mu ukazes, ako sa plava najlahsie :nwm: predne nohy pod vodu, zdvihnut zadok. Jasne, ze u kazdeho plemena to nejde, ale kazdemu psovi? :nwm:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod elfinka » Str 21.05.2025 11:05

Pigie, tak to vážne žiješ v inom svete ako ja :heh: deti, ktoré chodia do pokročilejšej skupiny prvýkrát odložili pomôcky niekedy po 3/4 roku a úplne si neviem predstaviť, ako by bez pomôcok brali do hlbokého bazéna tie 3-4 ročné deti zo začiatočníkov :heh:
Obrázok
elfinka
Moderátor
Obrázok užívateľa

PredchádzajúciĎalší

Späť na Potreby pre psy