Plávacia vesta pre psa

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Plávacia vesta pre psa

Poslaťod Lindchen » Pia 27.07.2018 8:14

Moc voľné nie. To, čo na súši na psíkovi sedí, prilieha, to sa vo vode nadvihne a pes v tom plantá. Takže utiahnuť trošku viac, ale samozrejme, nech môže dýchať. Ono sa to vo vode ešte trošku uvoľní.
"You never barked without reason, and now, you are silent."
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Liana » Pon 04.07.2022 20:52

dam recenziu na EZYDOG DFD X2 Boost, povodne som chcela objednat nejaku lacnu vestu no ale aspon som nekupila najdrahsiu :heh: pevny material, sedi super, je lahka a makka (vramci moznosti plavacich viest), da sa nastavit aj krk aj hrudnik a pas. brali sme velkost S (teraz ma 11,5 kg).
Najprv sa samozrejme tvarila ako na poprave (to robi aj ked ma novy postroj), ale extra rychlo si zvykla a uz neriesila. no a nie ze by zistila, ze sa vo veste moze pri plavani flakat, ale zistila ze ked poriadne zaberie, pojde ako raketa, takze bolo celkom vtipne sledovat ked v strede jazera skocila z paddleboardu do vody a ficala na breh (plan bol ist za mnou ale netrafila smer) - frajer teda mal co robit aby ju dobehol, taky trening necakal :haha:
57079683_2264932666919351_2000067511269195776_n.jpg

IMG_1734.jpeg

jej predstava prestavky :heh:
3B65B6D1-3E51-4628-8B01-5A56381F1810_1_102_o.jpeg
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Liana
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod MisheliQ » Pon 04.07.2022 22:03

Mne sa rata tato byvala Cezarkova vesta, ktoru podedila teraz Fergie. Musim pozhanat aj Aronkovi, aj ked ti dvaja moc plavat neplavu. Snazim sa ich teraz k tomu viac motivovat, ale neviem ci tu vobec najdem taku vestu, ktora ma taky ten “kyptik”, co im drzi aj hlavu nad vodou ako vidiet na foto. To sa mi na tom strasne paci. Och a aj paddleboard by som si chcela kupit, nech sa s nimi mozem aj takto plavit

95F21CA1-E6BB-4169-A149-B592AC3368E0.jpeg
86E6F8C4-5CE1-4726-A521-E575BEB30B6E.jpeg
grace over perfection
MisheliQ
Multišampión

Poslaťod Aris » Str 05.02.2025 10:28

Riešim vestu pre Angie a táto je momentálne v akcii, len sa chcem spýtať, pri dĺžke chrbta 62 cm bude veľkosť 6 s dĺžkou 42 cm dosť? Veľkosť 7 je už mimo jej váhy (16,5 kg). Vidím na foto, že to nemajú psy až koniec chvosta, ale či tých 20 cm nie je už moc :nwm:
https://www.spokojnypes.sk/non-stop-pla ... -oranzova/

Prípadne rozmýšľam ešte nad touto, len ona má obvod hrudníka 68 cm, čo je tak medzi dvomi veľkosťami.

https://www.spokojnypes.sk/non-stop-pla ... UIQAvD_BwE
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Pazuzu, you ungrateful gargoyle!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Str 05.02.2025 10:36

Vesta kľudne môže byť iba do pol tela, záleží ako moc chceš aby psa podporila. Aké ta novšia nonstop ani nemá byt dlhá na celého psa.
A ako pozerám, staršia tiež nie. Kuk: https://www.mushgo.cz/non-stop-plovaci- ... sta_z5665/
Rozklikni si Vase fotky, tam vidno ako to napasovali. A majú aj ostatné modely pofotene.
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod clupko » Str 05.02.2025 11:04

pride mi, ze ked je na 2/3 chrbta, bude ok. tak prinajhorsom vyskusas, nesadne, kupis vacsiu?
chcela som hodit Averyho fotku, ale neviem narychlo najst taku, kde by tu vestu bolo dobre vidiet. ale na mushgo to maju pekne nafotene.

edit: oplati sa obcas checknut aj havohravo na FB, maju tam album Second chance shop, kde su veci pouzite vacsinou len raz, za velmi dobre ceny.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.
clupko
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Str 05.02.2025 14:37

Ďakujem baby, aj som si myslela že to nemá byť na celého psa podľa fotiek, len som sa chcela uistiť.
Clupko, dík za tip! Budem to sledovať.
Všichni se můžou přetrhnout, aby zachránili Hitlerův mozek, ale když ho člověk voperuje žraloku lidožravému, tak to najednou zašel příliš daleko!
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Str 05.02.2025 15:01

Tieto vesty sa dajú furt aj po bazaroch. Pred a po sezóne hlavne, takých co veľkosť netrafia je viac :lol:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Str 05.02.2025 15:13

Slausa a odporučíš mi nejaké, prosím? Ja v žiadnych nie som, Angie má jeden postroj, dva obojky a tri voditka :heh:
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Str 05.02.2025 15:59

Fuha, vinted a na fb canicrossova tržnice, psi bazar CZ a potom len na tom fb markete.
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Štv 06.02.2025 6:34

Slausa, vôbec mi nenapadlo, že na Vinted sú aj psie veci! Ďakujem ti. Budem to sledovať, už som aj našla, len o číslo menšiu.
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Aris » Uto 25.03.2025 20:53

Slausa! Moc ti ďakujem za tip s Vinted! Raz za čas som to prebehla a už aj máme tu prvú za 50€. Ušetrila si mi 50€ :heh:
Som ju dnes len rýchlo skúsila, ešte jej ju potrebujem dotiahnuť a bude akurát :smile:
Aris
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Slausa » Str 26.03.2025 1:30

Ha, ja som akurát tiež kúpila škriatkovi. Nadšený z toho nie je, ako bude plávať uvidíme :lol:
Nejaká noname značka, taká čína ale pomerne solídne spravená vyzerá, určite pevnejšie ako tá nobby, čo ma sur. Za 11e, neber to :heh:
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Potreby pre psy