Pome na tie vetbedy / drybedy. Kupovala som v gundogstore
https://www.gundogstore.sk/drybed-vetbed/ a vraj su to tie veterinarne, z UK. Odporuca sa to prejst s gumenou kefou, lebo "sa mozu uvolnovat chlpy po spracovani a strihani" ale vid foto oranzovy, novy, premium vetbet, vysoky chlp, s gumenym spodkom. Minimalne tri take kopy prvy tyzden, a to uz to je zbite do guce, a aj potom sa valaju z toho chumace kade tade. Druhy teda tiez s gumenym spodkom, sivo ruzovy, basic, je aj foto vyssie, oktober 2021, cize ma to 3 roky aj kus. Tie pogumovane sa mozu prat len na 40, potrebovala som to dezinfikovat, takze bud som dala 60 alebo sanytol, nepamatam, tak beriem na seba, ze je to ake to je, ale myslela som, ze sa moze akurat ta guma pototo, a nie vlakno. Ostal z toho taky zlepenec. Novy som este neprala, ale je to precurane krizom krazom, tak teraz neviem, skusit 60 alebo zase nejaku dezinfekciu? Podzubem aj ten? Kupila som este aj profi vet bed na skusku, treti druh, ten ma len taky zosileny spodok, ale smyka sa to, taky mi netreba, to som rozstrihla a mam len do klietky, to uz moze ist na 60 a to si pes aj tak zroluje stale, ten ma netrapi. Ale pusta to tak isto chlpy do aleluja.
No a potrebujem este jeden velky protismykovy, tak teda co kupit, kde? Existuje este nieco ine v inej kvalite? Ci to bude vsetko rovnake? Ja kludne kupim to iste, vytrapim sa s tou predudrzbou, len mi je cudne, ze nikto nikde s tym nema taky problem, len ja. Brala som to pod stareho psa, a proste tie chlpy z toho som videla ako ma okolo nosa polepene, stena pri hre to iste, vsade to je, vidno aj na tom sivom.
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.