Ak sa môžem pridať. Banskobystrický agility klub má zatiaľ síce provizórny pľac na cvičenie, kde sa stretávame teraz, ale oficiálne je náš plac ten kúsok naeoploteného pozemku hneď vedľa cvičisku na Iliaši. Za chvíľu, ak sa nám nepodarí vybaviť miesto v UMB kde cvičíme teraz, musíme sa premiestniť do Iliaša. Plot sa bude riešiť podľa financií. A tie teda hneď teraz nie sú. Ak sa vám páči, ísť medzi nervóznych nemčákov a tých psov, ktorí len čakajú na to aby si kusol (na rukáv), tak sa treba ísť pozrieť do toho Iliašu. Cvičí sa tam hlavne obrana, lebo tú si človek nevie spraviť sám doma. na to musia byť dvaja. A musí byť na to dosť veľký priestor kvôli plentám. Ak máte mieromiluvného psíka, teda labrador zväčša medzi ne patrí, tak by som potom išla radšej niekde, kde sú psíkovia viac kľudnejšej povahy. No a čo sa týka tej Moskovskej, tak keby Riky občas zavítala aj ku nám, čo som ju už aj čakala, lebo som myslela, že bude patriť ku nám, tak by zistila, že Maťo, ktorý cvičí na Moskovskej, bol pozrieť aj nás. Je to môj "kynologický" parťák. Dlhé roky cvičíme spolu. Funguje ďalej, ale nie za 10 euri na rok, ale individuálne po dohode. Len mu treba zavolať. Ale ľahko sa vám môže stať, že od neho dostanete kontakt na mňa.
Takže ak AVANI chceš, tak ťa v sobotu čakám, môžme sa stretnúť ešte pred výcvikom agility a vysvetlím ti privolanie a ostatné povely, s ktorými máš problémy. Má JRT takže tvojmu určite neublíži.
A neviem teda Riky, či s tebou môžem rátať, alebo pôjdeš radšej do Košíc? To nie je ďaleko? Je to viac ako 60 km. Spomínala si to v druhej téme. Nie? Tak raz za 2 týždne?
Plánujem sa zdokonaľovať v Nitre, aby som mohla pomôcť ostatným zdolať čaro agilít. Agility Tréner síce zatiaľ nebudem (aspoň to netvrdím o sebe), ale budem niekto, kto sa pokúsi rozbehnúť agility v BB a jej okolí. A niekto, kto vám pomôže socializovať psíkov a naučí poslušnosť.