Výcvikové strediská Banská Bystrica

Re: Zoznam Výcvikových Stredísk - Banskobystrický Kraj

Poslaťod Škero » Ned 22.05.2011 18:05

no takze prisli sme tam o 3 pol hodinu nechodil ten hlavny co tam ma byt tak sme isli domov
prislo tam asi 7-8 majitelov psov ciste NO(dospele psy) a moc dobre sa tam nasa necitila uz len z toho ze proste kazdy nehorazne brese a zacala knučat
ale co sa dalo cakat ilias je hlavne na obranu
len to neberte zle nevravim ze ilias nieje zly naopak pre obranarov vynikajuci len ked tam dakto ide aby vedel ze sa tam cvici len NO aspon z mojej skusenosti

nabuduci vykend ideme do salkovej z dovodu takeho ,,spoluziakov otec je tam cvicitel,,
cvicia aj tam hlavne obranu ale da sa dohodnut s osobou ktora tam cvici na individualnom ,,poslusnost,, co som velmi rad
a su tam hlavne rozne plemena bandog,ridgeback,amstaff,pitbull,NO,leopardi pes a myslim ze aj RTW,a daky oriešok :lol:

potom doplnim ako bolo no iliaš ma neocaril aj ked som sa s nimi nerozpraval cisto NO ma odradilo
Obrázok
Ak sa stafford dostane do srdca ,ostane tam naveky!
Škero
Snoopy
Obrázok užívateľa

Poslaťod Avani » Ned 22.05.2011 18:34

aj ja som bola prvy krat zklamana z cisto NO zlozenia :lol: ale uz som si zvykla .. :smile: a casom sa to tam daa :no: salkova je pre mna daleko a draha.. a tu ked si zvyknes tak sa naozaj da.. a s ludmi som sa tam prve razy tiez vobec nezhovarala.. skoda ze sme sa tam nevychytali sa mohli aspon zahrat nasi havkaci :) oni prebehnu poslusnost zvacsa velmi rychlo lebo ich psi to dokonale ovladaju a potom sa venuju obrane
Avani
Šteniatko
Obrázok užívateľa

Poslaťod Škero » Ned 22.05.2011 18:39

no ved to ze sa mi zdalo take cudne vsetky psy dospele este k tomu NO a ja tam so 4mesacnou suckou amstaffa :lol:
uvidime ako to bude nabuduci vykend zatial len behame a zhaname informacie no ale aj to ze prisiel o dost neskoro nas to prestalo bavit cakat :lol:

a ani po pravde neviem kolko stoji salkova kedze som sa na to nepytal :pac:
Obrázok
Škero
Snoopy
Obrázok užívateľa

Zoznam Výcvikových Stredísk - Banskobystrický Kraj

Poslaťod Škero » Pon 23.05.2011 21:12

takze dnes sme boli na cvicisku v Majeri respektivne Dogrescue
a ani nelutujeme tie peniaze ktore sme zaplatili na viac dni pretoze sa nam tam moc paci :no:
pristup cvicitelov,majitelia hafanov a ich psiky proste super nasa sa moc vybehala :lol:
hlavne nic nieje lepsie ako prax pri super ludoch

mozem len odporucit
Obrázok
Škero
Snoopy
Obrázok užívateľa

Poslaťod mayamibee » Pia 21.10.2011 16:33

ahojte, vie mi niekto povedať kedy sa chodí cvičiť na Iliaš? dakujem :ahoj:
mayamibee
Nováčik
Obrázok užívateľa

Poslaťod Avani » Štv 03.11.2011 0:53

ahojj .. chodieva sa kazduu nedelu o 14,00 .. cez leto sa to posuva naneskor koli horucavam ale momentalne to je o tej 14,00 :no:
Avani
Šteniatko
Obrázok užívateľa

Poslaťod cisielko » Str 09.11.2011 22:05

Ahojte, chcem vás poprosiť o nejaké info ohladne výcviku šteniatka...som z BB a pozerám na nete nejaké stránky kde sa cvičia psíky, nejako ma nič neoslovilo, nemáte s nejakým dobrú skúsenosť? mám 3mesačného labradora a chcela by som sním začať pomaličky chodiť na cvičák len naozaj netuším kde :ach:
cisielko
Šteniatko
Obrázok užívateľa

Poslaťod Avani » Štv 10.11.2011 22:37

http://cvicaksmatom.blog.cz/rubrika/ako-sa-stat-clenom

tak kamaratka zalozila stranku s "nasim" cvicaakom.. trenerom je mato .. viac info na stranke .. stranka je zatial nova a bude sa doplnat :smile:

:ahoj:
Naposledy upravil Avani dňa Štv 10.11.2011 22:56, celkovo upravené 1
Avani
Šteniatko
Obrázok užívateľa

Poslaťod Avani » Štv 10.11.2011 22:45

cisielko píše:Ahojte, chcem vás poprosiť o nejaké info ohladne výcviku šteniatka...som z BB a pozerám na nete nejaké stránky kde sa cvičia psíky, nejako ma nič neoslovilo, nemáte s nejakým dobrú skúsenosť? mám 3mesačného labradora a chcela by som sním začať pomaličky chodiť na cvičák len naozaj netuším kde :ach:

neviem ci si si kukala tu stranku co som pred chviilou sem davala.. kludne prid pozriet k nam .. prvee hodiny su zadarmo a ak sa ti zapaci potom sa treba dohodnuut s matom :smile: venuje sa tam kazdemu psiikovi .. 3 mesiace je akuraat zacat s mojim labradorom som zacala neskoro.. a to bola chyba .. vidim rozdiel na mojej rtw s ktorou som chodila od zaciatku.. u mata sa s steniatkami ucis pracovat .. cize nieje tam drezuura .. vsetko sa robii vzdy formou hry .. a odmien .. ved prid pozreit na stranke este nieje telefonny kontakt .. ale ak nieco kludne sa spytaj mna .. casom tam to cislo pribudne :no:
Avani
Šteniatko
Obrázok užívateľa

Poslaťod cisielko » Sob 12.11.2011 0:00

Avani píše:http://cvicaksmatom.blog.cz/rubrika/ako-sa-stat-clenom

tak kamaratka zalozila stranku s "nasim" cvicaakom.. trenerom je mato .. viac info na stranke .. stranka je zatial nova a bude sa doplnat :smile:

:ahoj:

ďakujem veľmi pekne..kukla som si stránku, vyzerá to celkom dobre, nikde som sa však nedočítala cenu, viem, že by nemala byť dôležitá ale niekedy je...a kde sa cvičí? dočítala som sa len kde je stretnutie ale kde cvičíte nie...
cisielko
Šteniatko
Obrázok užívateľa

Poslaťod dipietrocb » Uto 15.11.2011 12:53

Ahojte .Viete mi niekto poradiť ,mám 11mesačnú fenu čsv nie je žravá preto ju učím na aport už sa chytá ale niekde robím chybu .Hladam niekoho skúseného na aport ale fakt skúseného .Lebo je rozdiel namotať napr.NO a čsv .A ešte ma rozčuľuje poslušnosť proste vlk .Preto hladam skúsenu osobu v okolí BB .
dipietrocb
Šteniatko

Zoznam Výcvikových Stredísk - Banskobystrický Kraj

Poslaťod dipietrocb » Pon 15.07.2013 9:19

Ahojte zase sa to rozbehlo v Šalkovej takze kuk www.kksalkova.weblahko.sk :lol: :lol:
dipietrocb
Šteniatko

Re: Výcvikové strediská Banská Bystrica

Poslaťod elbro » Štv 30.05.2024 17:25

V BB socializačné prechádzky, skupinové alebo individuálne výcviky a iné (napr. nosework) nájdete tu: https://bakic.dogres.cz/ :smile:
elbro
Šteniatko
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Stredné Slovensko