no aj mne sa vidi 20 eur dost,ale ako tu uz niekto pisal,zalezi aj ze co je to za vycvikara a pod...
mozem sa spytat,preco uprednostnujes individualne cvicenie? pytam sa len zo zvedavosti.... podla toho,co ho chces ucit,tak predpokladam chces ho asi uchovnit... alebo sa mylim?
ja chodim na cvicak cvicit , v nedelu mame skupinovo a cez tyzden si hocikedy pridem a trenujem s nim a na rok platim okolo 17eur
teda aspon podla mojho nazoru je to dobre kombinovat,myslim trenovat so skupinou, potom individualne alebo podla mna je dobre,ked ideme aj z cvicaku cvicit bud do parku alebo mesta,pretoze hafan by mal posluchat za kazdych okolnosti,nie len na jednom mieste kde sa chodi s nim trenovat... skupinovo uprednostnujem,pretoze moze jeden na druhom vidiet kto co ake chyby robi a upozornit ho na to a v skupine sa lepsie podla mna cvici

a este to vidim aj na mojom psovi,ked s nim individualne cvicim,ze som sama na cvicaku a precvicujem to,co sme v nedelu cvicili + skusam aj navyse veci,obnovujem tak to mi cvici ako hodinky,ale mna viac potesi,ked pes mi povedzme pocas chodze v odlozeni v stoji zostane a vedla neho su tiez psy,niektorí sa pohnu a on pekne zostane a koncentruje svoju pozornost na mna,tak z toho mam omnoho vacsiu radost
Ale je to na tebe

len mi to nedalo to sem napisat

Najlepsimi psychologmi su moji pesani a moji kocuri. :))