No kedze som to tak odbila iba jednou vetou, tak popisem lepsie. Figurant ju nezatlacil. Ona najskor nereagovala, pokojne lezala kusov vpredu pri mojej lavej nohe a cumela na neho. Robil psie kusy, tahal handru, pohadzoval jej ju. Ona nic. Kukala na nho, potom na mna. Potom vybehla po handre (velmi vlacne), a ked ju isiel schmatnut figurant, tak sa mu otocila ritou a posadila sa za moje nohy. Spoza noh bafala - nie stekala. Ked sa vzdialil, tak sa za mojimi nohami rozvalila a dalej si vsimala travnik. Figurant sa venoval viacerym stenatam v kruhu, takze potom sa isiel venovat dalsiemu psovi. Ked sa znova vratil, tak sa to zopakovalo. Myslim, ze sa nezlakla, len jej trva dlhsie kym nieco spozna a odvazi sa vyliezt spoza mna. Takto to bolo ked bola mensia pri inych psoch, alebo ked bolo vela novych ludi. Este mozno dodam, ze sme skoncili pozitivne a velka pochvalou, ked sa aspon jemne vydala proti figurantovi. Cize neskoncili sme za nohami. Urcite ju to neznechutilo, len to musime skusit viac krat a najst niekoho trpezlivejsieho. Cela ta "obrana" (napisem radsej v uvodzovkach - pre Hanku) trvala spolu asi 2 minuty. Mne to stacilo na take otuknutie. Myslim, ze hororovejsi bol na tom cvicaku prave nacvik tej poslusnosti.
Vsak uvidite v Zbraslavi akeho mame straspytla, ona je frajerka, ale iba spoza mojich noh

.