Ahojte, hľadám dobrého a vnímavého cvičiteľa psov na jeden náš veľmi špecifický problém. Jedná sa o získaný reflex, ktorý sa mne nedarí už niekoľko rokov nijako odstrániť. Hľadám niekoho, kto by vedel poradiť aj s niečim, s čím sa ešte takmer určite nikdy nestretol. Nechcem to riešiť písomne cez internet, pretože si myslím, že najdôležitejšie je psíka vidieť, ako reaguje a tak, porozprávať sa. Potrebovala by som, aby to bol niekto, kto by si vedel poradiť aj s takým ťažším a hlavne neobvyklým orieškom. A najmä niekto, kto má ku psom citlivý prístup :) Pýtala som sa už na tento náš problém aj na jednom cvičáku, avšak s týmto mi poradiť bohužiaľ nevedeli. Veľmi mi na tom záleží a nechcem to vzdať...
Tak sa len pýtam, či náhodou nepoznáte nejakého dobrého cvičiteľa, s ktorým by sa dalo stretnúť a poradil by mi, ako postupovať. Vlastne to je jediné čo potrebujem vedieť, že ako postupovať, pretože mám pocit, že už som vyskúšala snáď všetko. Vedeli by ste mi prosím niekoho z vlastných skúseností doporučiť?