Hnačka, redšia stolica, neudržanie stolice

Sem píšte vaše otázky o rôznych chorobách.
Pravidlá fóra
Kategórie Choroby a Úrazy slúžia na zdieľanie skúseností užívateľov DogFóra, prípadne na získanie doplňujúcich informácií o chorobe či úraze a spôsoboch ich prevencie, liečby, rekonvalescencie.
V žiadnom prípade nenahrádzajú odborné veterinárne ošetrenie.

Ak má vaše zvieratko zdravotné problémy, s ktorými si neviete poradit a vážne sa obávate o jeho zdravie či život, bezodkladne kontaktujte a navštívte veterinárneho lekára.

Re: Hnačka, redšia stolica, neudržanie stolice

Poslaťod pigie » Ned 07.07.2024 12:45

Z coho zistovali zapal? Z krvi?
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 07.07.2024 12:47

Hej.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 07.07.2024 12:50

No, ja uvidim co s mojim dnes... Tajne dufam, ze cez neho preletelo nieco a uz bude OK :heh:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 07.07.2024 12:58

Vies co, moj mal take nijake uz od stredy, ja ze daco pojedol len, co mu nesadlo, coz samo osebe je u neho netypicke... tiez som.zvazovala, ze to len dietou vyriesim, ale nezlepsovalo sa, tak hadam sa mu uz teraz ulavi. Snad to nebude nic vaznejsie.
A mozno aj vy ste daco capli kdesi.
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 07.07.2024 13:03

No nasho len v noci prehnalo a ja som akurat mala novu varku masa, co priniesli... Tak som to zvalila na to. Jeden den hladovky som mu dala a potom vypadalo, ze OK, ale nedohladala som uz :kak: v tej metrovej dateline, aj ked som sa snazila... Az vcera som zistila, ze sice ma pevne, ale slizom obalene. On sa ale tvari OK, zravy je, zdechnuty rovnako ako predtym, lebo teplo. Tak zvazujem co s nim. Proste uvidim, co dnes. Ja ani neviem, ze ktory den bola ta prehanka :pac: Keby som vcera nevidela ten bobek, tak ho beriem uz akoze to je za nami... a ze fakt mu nesadla nova varka masa.

Fry sa stravuje z ineho zdroja a jemu neni nist teda vobec.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Ned 07.07.2024 13:19

Tak to hej, to mu asi len nesadlo. A to by asi aj Fry chytil, keby daco infekcne..

Nyx sa inak tiez tvari oka, iba obcas ho asi krce chytia, to vtedy sa tak divne tvari a ide za mnou, asi ze s tym mam daco robit.. :pac: inak zerie a beha normalne.
Akurat mam des, lebo zrovna zajtra musim do prace.. :ach:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 07.07.2024 18:11

Tak ja riesit nebudem nic. Dnes klop klop, normalna stolica.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Nisus » Ned 07.07.2024 18:38

Jo wer, ja dávam tekvicové pyré v konzerve + nejaký ten Protexin Pro-kolin by som ešte pridala.
Ži a nechaj žiť...
Nisus
Big Dog
Obrázok užívateľa

Stena riedko ka.ka

Poslaťod EB2EMMA » Ned 15.09.2024 13:37

Moje šteniatko riedko ka.ka. Myslím ze ma dietnu hnačku ale neviem. Normálne papa. Doma sa nevykaka iba keď sa už nedá vydržať. Stále tak riedko ka.ka od kedy ho mame. Mame ho asi mesiac a týždeň ka.kal normálne a od vtedy ka.ka riedko. Dnes ka.kal 2 krát aj s krvou ale na obed sme mu uvarili ryžu. Poobede už ka.kal bez krvi ale stále riedko. Nie až tak riedko lebo skôr to bola úplná voda. Prosím poraďte.Ďakujem
EB2EMMA
Okoloidúci

Poslaťod Nisus » Pon 16.09.2024 0:21

Bolo vyšetrené na giardie? Odobrala by som vzorku stolice a odniesla na vyšetrenie.
Ži a nechaj žiť...
Nisus
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod Vikiki22 » Uto 17.09.2024 11:45

Ak to bolo aj skrvou, určite by som ho zobrala v prvom rade k veterinárovi. :ach:
Vikiki22
V.I.P.
Obrázok užívateľa

Poslaťod matus13 » Ned 05.01.2025 9:02

Zdravim, mate prosim niekto skusenost mam americkeho bullyho pocket 1r. a uz viac ako tyzden ma hnacku s trochou cerstvej krvi,tyzden som s nim chodil k veterinarovi dostaval injekcie+nejaku vyzivu som mu daval a gastro granule dostal.
Mam pocit ze sa to stale nezlepsuje a stale ma nutkanie na sranie veterinar povedal ze ma zapalene crevo ale aby po tyzdni liecby nenastala zmena sa mi nezda.
Dakujem za odpoved
matus13
Okoloidúci

Poslaťod Mackie » Uto 07.01.2025 19:19

Co vsetko bral a berie nadalej? Aky bol vysledok vysetreni stolice? Moze to byt nadlho, ak dostava atb naslepo a bakterie su rezistentne. Ale pricina moze byt uplne inde. Na ten zapal ako prisiel? Ak sa to nelepsi, bolo by dobre spravit rozbor stolice na bakterie aj parazity. Medzitym pokracovat v diete, ale ja by som nedavala granule, ale uvarene maso s ryzou, ale my barfujeme.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

Poslaťod matus13 » Uto 07.01.2025 21:44

Prvy den mu robil sono,injekcie netusim ake mu daval lebo ma take pismo ze v tej knizke to neviem ani precitat,granule mi dal veterinar nejake royal canin gastro a ja som mu zo striekacky mal davat nejaky gel do papule 3x denne a 2x som mu mal doniest vzorku stolice ale k tomu mi nic nepovedal ze co z toho zistil len ze mam pokracovat granulami a mam ho sledovat injekcie mu uz ukoncil cez vikend ze este 5dni budu ucinkovat,dnes skoro nemal krv v stolici ale hnacka bola stale.
matus13
Okoloidúci

Poslaťod Mackie » Uto 07.01.2025 23:46

Tak kedze netusime diagnozu ani liecbu, asi ti tu nikto viac neporadi :nwm: do buducna by bolo dobre viac sa zaujimat o to, co veterinar zistil, co sa pokusa liecit a cim a ake vysledky a kedy ocakava. Takto si do toho dal len peniaze, kupil si granule, ktore nepotrebujes, napchal do psa "nieco" a vysledok ziaden, penazenka tensia a psikovi to nijak nepomohlo.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión

PredchádzajúciĎalší

Späť na Choroby