vsetko, co ste napisali, mi napadlo, a ku vsetkemu mam nejaky argument "ano, ale"

spytam sa veta na preventivke, lebo fakt si to neviem vysvetlit. tak mi pride, ze ta demencia je najpravdepodobnejsia? ale ziadny iny priznak som nezaznamenala.
Elis píše:neni mozne, ze jak chodi na kratsi prochazky, ze mu chybi k uplnemu vyprazdneni pohyb?
to je mozne, ale zas zeby to potom hodil doma, bez pohybu, bez knucania, ze chce ist von? ked aj s akutnou hnackou sa pride vypytat uprostred noci, alebo ked zozere travu a potom ide grcat.
zmenu stravy by som zvazila, ak by tam bola nejaka celkova zmena v konzistencii a pod., ale nie je.
prostatu skontrolovat dam, kvoli mierne zvacsenej prostate bol cca pred 2 rokmi kastrovany, odvtedy bola ok - ale uz to bude rok od posledneho vysetrenia.
Sunny píše:U Gili bolo toto prvým znakom začinajúcej demencie, začala sa sem tam venčiť doma, občas netrafila správne dvere alebo sa k nim postavila z blbej strany. U Fox to bolo zas chrbtom a nohami- za chodze sa jej lepsie kadilo. Poleziacky az neskor, ked sa uz mala problem postavit.
demencia mi tiez napadla, aj som citala, ze sa to starym psom stava v spanku a pod. - tak to mi momentalne pride najpravdepodobnejsie. aj ked ine priznaky som si zatial nevsimla, nestava sa mu (zatial), zeby nieco netrafil alebo zabudol.
chrbat, nohy - tiez som nad tym rozmyslala, alebo ze nejake nervove poskodenie. ale zeby to bolo taketo obcasne? ani nema problem sa normalne ucupit vonku.
no nic. okrem tohto vyzera uplne ok. laket boli, ale to poriesime, dame Librelu. a preventivku. termin mame v stredu.
It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.