Musíme sa pridať do tejto nešťastnej témy. Presne pred týždňom Robin párkrát za deň potriasol hlavou, nahol ucho.. hľadala som osinu v uchu, uši som prečistila.. počas týždňa sme sa aj párkrát boli kúpať, dbala som, aby mu preschol zadok, aj guľky, cez tie 30ky inak líhava v kúpeľni, odkiaľ sa takmer nepohne, ale slintá samozrejme... Ešte stále z neho šklbem zimnú srsť, aj tú leviu hrivu z hrude som vyčesávala zo dvakrát za tento týždeň, ale nič som si nevšimla.... Ale bol neustále oslintaný, a plus to nekonečné pĺznutie, tak som ho dnes hneď ráno po vybehaní strčila do sprchy, a čo som nahmala rovno pod papuľou? Dobrých 10 cm mokvavý hotspot!! Ide mu to spod kútika úst až pod papuľu, v podstate mu tam rovno do toho kožného záhybu tečú sliny. naozaj to nebolo nijako vidno, a dokonca aj teraz, okolo vystrihané, to musím v srsti hľadať.
Otázka: mám podľa vás ostrihať aj chlpy priamo pod papuľou - tým padom mu budú sliny tiecť rovno do rany, alebo ich tam nechať, nech to obteká, a len vysúšať ranu utierkami stále?