Kliešť

Sem píšte vaše otázky o rôznych chorobách.
Pravidlá fóra
Kategórie Choroby a Úrazy slúžia na zdieľanie skúseností užívateľov DogFóra, prípadne na získanie doplňujúcich informácií o chorobe či úraze a spôsoboch ich prevencie, liečby, rekonvalescencie.
V žiadnom prípade nenahrádzajú odborné veterinárne ošetrenie.

Ak má vaše zvieratko zdravotné problémy, s ktorými si neviete poradit a vážne sa obávate o jeho zdravie či život, bezodkladne kontaktujte a navštívte veterinárneho lekára.

Re: Kliešť

Poslaťod pigie » Sob 22.03.2025 11:31

Zvlastne. Ja som minuly rok tak nemohla objednat simparicu, len cez veta.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Silvuch » Pon 24.03.2025 12:57

da sa aj bravecto, minuly tyzden som kupovala pre macky. A mali aj psie. - vyzdvihnuté v lekárni osobne.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Mac Gie » Pon 24.03.2025 12:59

Vikiki22 píše:Bravecto je už dlhší čas na predpis, online ho ani nedostaneš (len s osobným vyzdvihnutím u veta). Len tie ceny u veterinárov... :ach:

Neviem, ja som minulú jar zistila že to predávajú aj v lekárni a kupujem 1 tabletu za rok :nwm:
Môj vet to robil tak, že prepočítaval čo vyjde najlacnejšie a napr. predal len polovicu tablety.
oni jej nepovedali, že špeci u veta, ale na predpis. Takže ak ti vet vypíše recept malo by sa dať aj v lekárni, aspoň tak som to pochopila.
“If you don’t own a dog, at least one, there is not necessarily anything wrong with you, but there may be something wrong with your life.” - Roger Caras
Mac Gie
Šampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pia 06.06.2025 15:43

Aha, kto by ste chceli prispiet
https://www.infokliest.sk/
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Vikiki22 » Sob 07.06.2025 20:48

To ako vážne? Keď na SK snáď niet miesta bez kliešťov? :ach:
Vikiki22
V.I.P.
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Ned 08.06.2025 6:03

Ved prave preto o nich treba zistovat coraz viac info, nie? Ja kludne prispejem, ked budem mat cim. Ale vsimnut si kliesta v prirode je pre mna 0 sanca :haha:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod wer » Pia 17.10.2025 11:11

Na zahori katastrofa s kliestami. :ach: z maleho psa som 2 dni po sebe tahala extremne mnozstvo - 1 den asi 30 kliestov. :pac: Doslo na Bravecto, kedze mama pipetu nedokaze spolahlivo aplikovat, tabletka bude istejsia cesta. Tak som zvedava na ucinok... Na Nyxovi som nic nenasla, ale pipetu dostal nedavno, akurat mam.zas po zemi vsade nenacucane omracene klieste.. :pac:
wer
Multišampión
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Choroby