od Mackie » Pia 06.12.2024 0:51
Tak ale epilepsia nie je len choroba samotna, ale aj priznak ineho neurologickeho problemu. A co som citala, ani MRI nemusi zistit pricinu, ale aspon moze vylucit napriklad nador. Mojmu psovi to zacalo v 13tich. Okrem liekov som tiez nic viac neriesila, lebo to bolo raz za mesiac, az prisli posledne dva mesiace a bolo po vsetkom. Zavisi od teba, co si ochotna urobit (a zaplatit). Ja lutujem, ze som nesla na to MRI a vseobecne na neurologicke vysetrenie. Plus vyssie davky liekov na epilepsiu.
A ku Karsivanu, je to v pribalovom letaku, ze pri znizenej funkcii obliciek sa ma znizit davka. Ja som davala plnu palbu, a kedze tiez bol pes pol roka predtym ok, a zrazu do tyzdna bol koniec, lebo oblicky boli uplne kaput, tak mi to pasuje, ze nieco sa pokazilo a tymto som to uplne urychlila. Ona mala zase ine problemy a v 15tich rokoch som este uvazovala nad MRI kvoli onkologickej diagnoze, ale uz sme to nestihli. Cize ked je psik inac ok a je predpoklad, ze zvladne uspatie bez nasledkov, chcela by som vediet, co sa deje. V podstate mozes zacat aj konzultaciou, a oni poradia, ake su moznosti.
ta tu je tota tuja