Hot Spot

Sem píšte vaše otázky o rôznych chorobách.
Pravidlá fóra
Kategórie Choroby a Úrazy slúžia na zdieľanie skúseností užívateľov DogFóra, prípadne na získanie doplňujúcich informácií o chorobe či úraze a spôsoboch ich prevencie, liečby, rekonvalescencie.
V žiadnom prípade nenahrádzajú odborné veterinárne ošetrenie.

Ak má vaše zvieratko zdravotné problémy, s ktorými si neviete poradit a vážne sa obávate o jeho zdravie či život, bezodkladne kontaktujte a navštívte veterinárneho lekára.

Re: Hot Spot

Poslaťod pigie » Pon 19.08.2024 19:43

Tak to by som radsej osetrovala uz len tym chlorhexidinom - clorexydermom. Sampon chraste sice nevadi, ale zbytocne ju to narusa, ked je uz sucha.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod elfinka » Pia 20.09.2024 12:21

Dlho sme to tu nemali. Zvládneme niečo takéto bez atb? Ma to na zadku, takže pomerne fajn miesto aby to mohlo byt na vzduchu. Ale keďže je piatok, nechcem úplne riešiť cez víkend pohotovosť :nwm:
Nemáte oprávnenie prezerať súbory priložené v tomto príspevku.
Obrázok
elfinka
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Pia 20.09.2024 12:48

Ja bych s takymto k vetovi nechodila veru. Ale to uz podla skusenosti...
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod Elis » Pia 20.09.2024 21:09

s timhe bych taky nesla, ale u FIda bych si zjistila, kam muzu zajet o vikendu :angel:
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod deny » Sob 21.09.2024 19:29

My sme s takym boli, lebo sa to mega rychlo zvacsilo. Ale mal to prvykrat a po inych zdravotnych problemoch. Ake to ma teraz?
deny
Junior
Obrázok užívateľa

Poslaťod elfinka » Sob 21.09.2024 20:35

Snáď lepšie, už dá to nezväčšilo a je to suchšie
Obrázok
elfinka
Moderátor
Obrázok užívateľa

Poslaťod martinkaaa4 » Štv 24.10.2024 19:22

Ahojte, pripajam sa do skupiny hotspotov. Moja fenka 3,5 roka este hotspot nemala. Predtym pes mal pomerne casto nejaky 1, max 2. Tato teraz ma hadam min 8. Objavujem na novych a novych miestach. Nerozumiem z coho to moze mat. Boli sme na veterine a po odobrati vzorky mi bolo oznamene, ze bakterie tam maju doslova party. Dostali sme antibiotika plus sprej Vetericyn plus. Chcem sa opytat nie je potrebne ju vykupat v nejakom antiparazitnom sampone? Alebo co robit, aby ich uz viac nepribudalo?
Neexistuje zlý pes, zlý môže byť iba jeho majiteľ
martinkaaa4
Big Dog
Obrázok užívateľa

Poslaťod pigie » Štv 24.10.2024 20:42

Antiparazitarnom nie, ale som prekvapena, ze vam nedali aj antibakterialny sampon. Ja pouzivam clorexyderm alebo biodexin. Nieco jej oslabilo imunitu :ua: Alebo sa zacala prejavovat alergia na nieco.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa

Poslaťod martinkaaa4 » Pia 25.10.2024 9:54

Hmm mame skoro 2 mesiace doma kralika a ma sennik vedla pelechu. Moze to byt z toho? Ale zeby sa prejavila alergia az po 2 mesiacoch? Po dobrati atb jej chcem dat spravit komplet testy na alergie.
Neexistuje zlý pes, zlý môže byť iba jeho majiteľ
martinkaaa4
Big Dog
Obrázok užívateľa

Predchádzajúci

Späť na Choroby