martin_s píše:Netvrdim ze si mongol, len to tak z napisaneho vyznelo...
21.11.2013-2.5.2017
Tazko sa to pise a to co som zazila neprajem nikomu.
Pôvodne som to ani nechcela zverejnovat,ale mozno tym pomozem niekomu ,komu sa stane nieco podobne.
Sindbada nam niekto OTRAVIL- vysledky zatial nemame- jed bol ale velmi prudky , ked zlozil zdraveho 50 kg psa v priebehu 45 minut az tak ,ze sme museli zvolit eutanaziu.
Prve priznaky boli zrychlene dychanie,dalej to islo cez chrcanie,dezorientacia,zvracanie peny,prudke slintanie , nakoniec uz ani nechodil,teplota tak vysoka ze SA NEDALA ZMERAT, fialove sliznice, jed mu rozlozil zaludok,viditelne krce.
PRETO PROSIM LUDIA ,KTORI VENCITE PRI RIEKE HLAVNE NA TRASE MEDZI KRSKANMI A NITROU ,NECHODTE TAM.
Sindbad nic na prechadzke nezjedol,pravdepodobne to IBA OBLIZAL .. priznaky sa dostavili za 10 minut
Bolo to tak tazke sledovat ho a nevediet mu nijako pomoct , moje najkrajsie najmilsie teliatko, chybas nam tu hrozne,je tu prazdno, nikdy na teba nezabudnem
Do povedomia všetkým psíčkarom dávame nové prípady otráv v oblasti Ivanka pri Dunaji, ktoré sa stali behom 24 hodín. Včera večer k nám prišiel vo veľmi zlom stave slovenský kopov Falko(majiteľka popisovala oblasť venčenia medzi Bernolákovom a Ivankou). Dnes ráno ďalší pes Barrichello v zúboženom stave hneď po odobratí krvi(Hematologia,Biochemia,zražanlivosť) u nas v LionVet na infúzii. Majiteľka udala presné miesto venčenia: Beňov háj, vstup od ul. Višňová, Ivanka pri Dunaji.
Milí zákazníci a chovatelia psíkov, nerobte paniku, pomôžte priateľom a známym, ktorí chovajú psíka zdieľadím príspevku.
A nezabudnite venčiť jedine bez voľného pohybu psíka-teda na vôdzke.