co dodat
kazdemu su pravidla dobre len vtedy, ked sa niekto dotkne jeho, vtedy nema problem mi vypisovat, ze ten a ten je zly a rob s tym nieco
ked ale jeho upozornim, nech sa sprava slusne, nie, vtedy takuto autoritu nepotrebuje
uz som raz pisala, ucitelku v skolke tu robit nebudem, pre mna za mna sa tu sekajte, ale potom nas ani "neotravujte" s navrhmi na toto tamto a otazkami, preco toto a tamto nejde a preco tu nikto nic nerobi
co sa tyka tohto banu, nevidim dovod tolerovat vytvorenie duplicitneho uctu, nech by bol od kohokolvek, a co sa tyka casu, doteraz som citala len dohady, dnes som dala jasnu otazku, ci je to jej ucet, dostala som jasnu odpoved, ze ano, hotovo, netreba za tym hladat ziadne konspiracie
koniec z mojej strany, teda este nie, este jedna vec - na co sa forum meni?? vsetky spominane temy su vo volnej diskusii, nikto nikoho nenuti tam chodit a temy citat, a nikto nemoze nikoho nutit nepisat tam ale venovat sa psovskym temam

aaa vsetci tu len pisu a pisu - Sunny to dobre zhrnula, ja si pamatam "ich" zaciatky, aj svoje, a potom si pamatam dni, kedy som mala casu dost, ale forum som ani len nezapla, aby sa na mna zase nevyvalilo nieco, co "treba riesit"
ako sorry, ale aby tu na dospelych ludi musel niekto dohliadat? tie deti co tu povypisuju sprostosti mi menej vadia ako jedovate reci poniektorych, ktore uz nic nemaju s diskutovanim, ale su primarne pisane za ucelom nadavat, urazit, zrusit dotycneho uplne
a toto riesit naozaj nema byt praca moderatorov, a ak ano, museli by ich ludia respektovat, lenze oni ziaden respekt nemaju, a tak maju aj vas na haku, a takto dookola
a nemajte iluzie, pridu novi a do pol roka su vyhoreni tiez