pridám teda aj moje
Ja robím na pár týždňov dopredu sáčky, v ktorých vždy je:
Mäso: hov. srdce, jazyky, hov.svalovina, hydinové žalúdky, vemeno, kuracia svalovina, a raz za čas primiešame nejaké to mleté mäso (základ je u nás srdce, jazyky a žalúdky, a teda už aj tá hov.svalovina a plus sa tam ešte zvykne niečo vyskytnúť
a vlastne aj vemeno - toho sme dostali takým malým nedopatrením tak 18kg zadarmo
)
Kosti: momentálne najviac toto - kuraci hrudnik, krky, kridla, chrbty, morčacie krky
a jeden deň v týždní má
mliečnu večeru (tvaroh, cottage, acidko, biely jogurt - čo sa vtedy nájde v chladničke + ovocie) inak v mäsové dni dostáva zeleninu - tú momentálne trochu zanedbávam, tak ju dostáva tak každý tretí deň asi
a čo sa týka
doplnkov: olej (lososový, ľanový), Ester-C, kolagén, a niekedy mu tam hodím aj vajíčko, škrupinku s trochou citrónovej štavy, a keď ma napadne kokosový olej
nakupujem v majpete a u mäsiara