Lupo Sensitive

Sem píšte všetko ohľadne granúl.

Lupo Sensitive

Poslaťod bela2001 » Pia 02.11.2012 19:13

Ahojte,poznate toto krmivo?

Lupo Sensitiv 24/10 krmivo pre psov

S Lupo Sensitiv 24/10 zabezpečíte Vášmu psovi bezproblémové krmivo. Správna výživa je práve u alergických psov najdôležitejším predpokladom pre zdravie a vitalitu. Mnoho psov reaguje na jednotlivé zložky krmiva alergiami, tráviacimi problémami či kožnými chorobami. Za to nie sú ale zodpovedné jednotlivé zložky potravy, ale ich denaturáciaNavyše je u citlivých psov dôležité, aby ich krmivo neobsahovalo zložky vyvolávajúce alergie.
Lupo Sensitiv 24/10 je vhodné pre:

normálne až silne aktívnych psov
dospelé psy s normálnou hmotnosťou
odchov šteniat
gravidné a dojčiace feny
psy, ktorí majú kvôli krmivu problémy s metabolizmom
alergické psy
Monoproteín - čisté kuracie mäso:
LUPO Sensitiv obsahuje 100% čisté kuracie mäso z voľného chovu! Chov kurčiat je zaistený bez použitia geneticky modifikovaných prostriedkov či rast podporujúcich hormónov. Toto je pravidelne kontrolované nezávislými laboratóriami
Neobsahuje glutény - zaručene bez obilnín:
Obilniny ako napr raž, pšenica či jačmeň vedú často vďaka obsahu lepku k alergickým reakciám. Preto využíva LUPO Sensitiv ako zdroj sacharidov zemiakovú múčku.

LupoZell podporuje a zaopatruje:
LupoZell je špeciálna zmes semien pestreca mariánskeho, púpavy, liečivej zeminy, suchej rašeliny a za studena lisovaného ľanového, brutnákového, repkového a lososového oleja. Pestrec mariánsky, púpava, liečivá zemina a suchá rašelina podporujú funkciu pečene, obličiek a čriev, oleje zásobujú pokožku a srsť esenciálnymi mastnými kyselinami.

Icepressed k uchovaniu životne dôležitých látok:
Vďaka špeciálnemu, zákonom chránenému procesu Icepressed zostanú všetky dôležité zložky zachované vo svojej biologickej hodnote.

Lupo Sensitiv je plnohodnotné krmivo, ktoré je vyrobené zo starostlivo vybraných prísad. Krmivo obsahuje napríklad podiel mäsa z kurčaťa z miestnych chovov.

Pri výrobe nie sú použité farbivá, chuťové zvýrazňovače, bravčové mäso, silno zahrievané tuky, živočíšna múčka, kuchynský odpad, cukor, sója a mliečne výrobky.

Ďalej neobsahuje krmivo obilniny ako pšenicu, jačmeň, žito alebo ovos, ktoré môžu svojím obsahom gluténov viesť k alergickým reakciám.

Využitie tu nájde vysoko stráviteľná zemiaková múka, vďaka ktorej je krmivo veľmi dobre znášané.

Granule sú vyrobené procesom lisovania za studena. Tým v krmive zostanú takmer kompletne zachované vitamíny, bielkoviny, živočíšne tuky a rastlinné oleje. Granulácia pri max 48 stupňoch zaručuje optimálnu stráviteľnosť. Okrem toho je tvar granúl optimálny pre Vášho psa.

Lupo Sensitiv 24/10 dodá Vášmu psovi energiu, zaistí hustú a lesknúcu sa srsť, skvelú kondíciu a telesnú výdrž. Lupo Sensitiv 24/10 navyše prispieva k silným kostiam, zubom a svalstvu.

Zloženie
mleté sušené kuracie mäso 33%, zemiaková múka 32%, sušené a mleté pastyňáky, repná dužina, semienka pestreca mariánskeho 5%, zmes rastlinných olejov lisovaných za studena 5% (ľanový, repkový a borákový olej), múčka z rias, lososový olej 2 %, sušená rašelina 1,5%, sušená čakanka 1,5%, liečivá zemina 1%, sušená žihľava 1%, sušené listy púpavy 1%, Yucca schidigera.
Prídavné látky:
Nutričné prídavné látky:
vitamín A (10.000 IE/kg),vitamín D3 (1.000 IE/kg), vitamín E (200 mg/kg), vitamín B1 (4,0 mg/kg), vitamín B2 ako ryboflavín (8,0 mg/kg), vitamín B6 ako pyridoxinhydrochlorid (4,8 mg/kg), vitamín B12 (48 mcg/kg), biotín ako D-(+)-biotín (252 mcg/kg), kyselina listová (0,40 mg/kg), niacín (24,1 mg/kg), kyselina pantothenová ako calcium-D-Pantothenat (8,0 mg/kg) vitamín C ako L-askorbová kyselina (140 mg/kg), cholinchlorid (1.200 mg/kg), železo (180 mg/kg), kobalt (1,2 mg/kg) .

Stopové prvky:
mangán ako mangán-(II)-oxid (48 mg/kg), meď ako oxid meďnatý (10 mg/kg), zinok ako oxid zinočnatý (65 mg/kg), jód ako jodičnan vápenatý (1,6 mg/kg).
bela2001
Hafan
 
Príspevky: 613

Re: Lupo Sensitive

Poslaťod Agiviki » Sob 29.12.2012 0:42

Určité by som to mojmu psovi nedávala... Samý hnus a samé klamstvo! Kamoška používala, pes jej z toho zomrel... :hmm:
Life is a dog, but me love my life with my dog... =)
http://www.youtube.com/watch?v=9tKdLvkM20o
Agiviki
Nováčik
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 30

Re: Lupo Sensitive

Poslaťod Anavi » Sob 29.12.2012 0:44

Offtopic: Viki myslím , že pokiaľ pes neni alergický na určitú zložku v krmive , tak nemôže len tak zomrieť z granúl
Sny sú na to , aby sa splnili .
Anavi
Hafan
 
Príspevky: 583

Re: Lupo Sensitive

Poslaťod Agiviki » Sob 29.12.2012 0:50

Neviem, boli z Polska... :smile:
Life is a dog, but me love my life with my dog... =)
http://www.youtube.com/watch?v=9tKdLvkM20o
Agiviki
Nováčik
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 30


Späť na Granule a konzervy