Hotel a škôlka pre psov

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod Veronika.Chuck » Pon 28.03.2011 13:41

V meste Martin otvárajú novú škôlku pre psov volá sa MILÁČIK. Fungovať začnú už od apríla. Máte niekto z Martina záujem o takúto službu. Využijete ju alebo využívate ? :smile:
25.6.2012 Navždy ostaneš v mojom srdci Obrázok

Kúpiť psa je jediný spôsob, ako za peniaze získať lásku.

Obrázok
Veronika.Chuck
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 115
Bydlisko: Martin/Záturčie

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod lucia19831 » Pon 30.05.2011 20:32

Ahojte,
neviete niekto o skolke pre psikov niekde v okoli Podunajskych Biskupic alebo Vrakune?
lucia19831
Okoloidúci
 
Príspevky: 1

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod moschino » Ned 03.07.2011 21:43

Baxyho sme dali cez víkend do psieho hotela Canis Mauris v Trnave. Myslím, že sa mu páčilo :lol: Bolo to síce len na 2 dni, ale sa musel poriadne blazniť s novými psími kamošmi, lebo odkedy sme ho doniesli domov len spí :smile: Dostali sme aj CD s fotkami, že čo robil a ako sa mal a tak, takže super :jop:
Teda ak niekto rozmýšľa nad psím hotelom, tak ja odporúčam. V prípade, že pôjdeme niekam, kam nebude môcť s nami, tak hotel znovu navštívime
@frrr_dogtricks_agility
moschino
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2687
Bydlisko: Bratislava

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod l3nushk4 » Pia 05.08.2011 15:05

Ahojte,

chcem sa Vás opýtať či tu nie je niekto kto by mi vedel odporučiť niekoho (FO) resp. hotel pre psov v KE alebo KE okolie, s ktorým má skúsenosti ??? Poznám hotel Podlesok, Biely tesák, Nalemis aj Dášenku. V Podlesku som psa mala len jeden deň a povedala som, že už nikdy viac. Podobne ako Helluska som si psa odtiaľ vzala a nenormálne smrdel :oo: čo som nechápala... V Bielom Tesákovi som sa dnes ocitla, že námatkovo sa tam prídem pozrieť a popýtať sa... nuž o tom asi inokedy :ua: Tie ďalšie nepoznám. Prosím Vás, ak máte niekto nejakú dobrú skúsenosť s tými ostatnými prípadne inými dajte mi vedieť. Ozaj by som bola vďačná za každý názor a odpoveď.
l3nushk4
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 103
Bydlisko: ke

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod ivajur » Sob 06.08.2011 17:58

Bola som sa pozriet vo troch hoteloch - Podlesok, Dasenka a Biely tesak (tam moja fenka aj 2x bola ako stena - v ramci dennej skolky).
O Podlesku pisali vyssie a mas aj Ty skusenost, Dasenka ma neoslovila vobec, jednak majitelka sa mi nezdala (bola mila, ale neoslovila ma ako osoba, ktora sa dokaze postarat o mojho psa) a nedam svojho psa do koterca, nech je akykolvek vyhrievany. Ked som tam bola, v hoteli nemala ani jedneho psa, takze ak by som tam dala svoju, bola by v celom kotercovom domceku sama. Moznost, aby isla k nej do domu bola pre nu nepripustna, ze na to ma koterce. Ale ja mam psa bytoveho, takze nevyhovujuce podmienky. Pre mna.
No a Biely tesak :ua: uz tam nepojde.
Takze to vyzera tak, ze my na vychode taketo moznosti velmi nemame :hmm: zostava nadalej "vyuzivat" rodinu a znamych.....
ObrázokObrázokObrázok
ivajur
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 115

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod l.u.c.i » Ned 07.08.2011 15:03

Ake ste mali tie skusenosti s Bielym Tesakom??? Lebo mama uvazuje ze tam da psa ked pojde na nejake konferencie ci kde to parkrat...tak prosim piste co sa vam stalo nech vieme dopredu co cakat realne :smile:
Obrázok
l.u.c.i
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 232
Bydlisko: BA/KE

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod l3nushk4 » Ned 07.08.2011 16:47

Ivajur ďakujem za info a odpoveď...

l.u.c.i ako som už v mojom príspevku spomínala, ocitla som sa tam, že pozriem sa na to ako to tam vyzerá a aké tam sú podmienky, pretože psa len tak niekam nedám kým nevidím kam. Prišla som a tetuška bola rozčarovaná v prvom rade z toho, že som sa neozvala, že vôbec prídem (ale to bol aj môj plán, priznám sa) pretože ja nepotrebujem vidieť ako to je, keď je všetko poupratované a akože "pozametané pod koberec", ale tak ako to je každý deň. A ako to tam vlastne chodí. Keď som jej vysvetlila svoj zámer a že rada by som videla podmienky tak to sa nedalo lebo...už neviem čo a chcela som samozrejme nejaké info... Bavili sme sa o bežných veciach ako sú "čo všetko priniesť, čo by všetko psík mal mať (cháp očkovania)" No a tu sa dostávam vlastne ku kameňu úrazu - čo som si ako prvé všimla, že akurát venčila nejakého psíka - vysvitlo, že je to psík, ktorý k nej prišiel akurát v ten deň, ale ten PRÍSTUP :oo: Šokovalo ma to, že je to "odborníčka" teda mala by byť a zaobchádzala s vystresovaným psom ako keby to bolo nejaké hlúpe zviera, ktoré absolútne nie je príčetné (je to síce prívlastok pre ľudí), ale hádam rozumieš :no: Nuž pes vystresovaný v cudzom, novom prostredí, noví ľudia, nové pachy proste nové všetko a ona s ním tam šarpala a nadávala mu (mal sklon ísť od nej preč čo najďalej a ona mu v tom bránila so slovami, že aj tak som silnejšia ako ty???) :ua: Tak neviem ako vy, ale ja by som svojho psa do rúk takého človeka nezverila !!! áno pýtala som sa a tvárila, že je všetko "v poriadku" ..aj som sa snažila psíkovi prihovoriť, upokojiť ho aspoň slovne, ale ona na mňa, že nech ho nechám, že ona si ho sama musí teraz...už ani neviem čo...
Nemusíš dať na moje slová ani môj názor, ja len píšem čo som videla a zažila, pretože tiež hľadám pre psíka "ubytko", keďže ja tu nebudem, ale vidím, že tu u nás v KE a KE okolie je to bieda biedúca. Asi som sa rozpísala, ospravedlňujem sa.
Pekné popoludnie :smile:

PS: o tom, že o plemeno, ktoré mám ja sa tiež vyjadrovala ako keby som vlastnila nejakého šialenca sprostého ani nevravím...
l3nushk4
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 103
Bydlisko: ke

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod l.u.c.i » Pon 08.08.2011 2:10

Lenka, dakujem, a neospravedlnuj sa ani nic, lebo ja som prosila o skusenosti...aby ste sa podelili. Takze som Ti vdacna za to co si napisala a samozrejme ze to budem brat do uvahy a dam aj mamke precitat... :no: a stale prosim aj ostatnych kto mate skusenosti, aby ste sa podelili :smile:
Obrázok
l.u.c.i
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 232
Bydlisko: BA/KE

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod Wejka » Str 31.08.2011 15:12

cez víkend som dala Dobyho do psej škôlky v psom centre Canis Mauris pri Trnave a bola som velmi spokojná :smile: majú to tam pekné, je vidieť, že sa tomu venujú od srdca. Doby sa vrátil maximálne vybehaný a ešte aj pekne očesaný (a to veru klobúk dole že mu zvládli očesať nohy :lol: ) odporúčam, určite sa tam budeme vracať :yes:
Home is where the dog is
Wejka
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 418

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod Domča » Uto 29.11.2011 14:28

ja ak by som musela využiť hotel, tak by tam šiel jedine malý Googliček, síce by aj tak zmätkoval, pretože je namňa veľmi naviazaný napriek tomu, že keď bol malinký brávali si ho kamošky na víkend aby si zvykal aj s inými. Musel by byť vo vnútri - von by zdochol len z princípu že je sám a vonku cez noc :pac: a cudzích ľudí veľmi nemusí. Neublíži im, ale nedôveruje....

Atos ( 75 % RTW ) by to možno zvládol, ale verím v to že by to skončilo nejakým kusancom :/ Útočí na chlapov, vyrýva do psov, a vlastne ak niesom pri ňom tak si dovoľuje do každého.

Aja ( RTW + NO ) je prípad sám o sebe vďaka mne. Akosi som to posrala s výchovou a tak to aj teraz vyzerá. Skáče do každého, 2 m plot je pre ňu nič, psov druhých nemusí....... a tak ako Atos, kým som s ňou, tak dokáže ignorovať psov a strpieť pohladkanie od niekoho, ale ak niesom pri nej tak žiaľ už viem ako to dopadne :/

Našťastie máme jedného zamestnanca vo firme, ktorého psy rešpektujú, takže ak ideme náhodou celá rodina na dovolenku, tak mi ich kŕmi. Googlika mám 1,5 roka a zatiaľ sme na dovolenke neboli, vlastne áno, v lete šli rodičia do rakúska, ale keďže tam s nami nemohol ísť Google tak som radšej ostala pri psíkoch doma........

Čiže ja sa radšej vzdám dovolenky, ako musieť špekulovať, čo zo psami.......
If there are no dogs in Heaven, then when I die I want to go where they went.
Ak v neby niesú žiadne psy, potom keď umriem chce ísť tam, kam ony.
(Will Rogers)
Domča
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 291
Bydlisko: SNW

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod Lothy » Pon 14.05.2012 7:39

neviete niekto o niekom kto by postrazil psika na par hodin alebo dobru skolku v Bratislave ? :ach:
Lothy
Okoloidúci
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 13
Bydlisko: Bratislava - Staré mesto

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod Ivanka.P » Štv 17.05.2012 9:53

lucia19831 píše:Ahojte,
neviete niekto o skolke pre psikov niekde v okoli Podunajskych Biskupic alebo Vrakune?


Trnávka pred letiskom
http://www.zelenydom.websnadno.cz/index.php

alebo kúsok za BA - Malinovo
http://www.dogpalace.sk/hotel-pre-psov/
Ivanka.P
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2735
Bydlisko: Bratislava

hotel pre psy a vas milacik

Poslaťod Ayra333 » Pon 18.06.2012 13:20

Ahojte :smile:

Chcela by som sa spytat, aj ked tu uz podobna tema bola, ake su vase skusenosti s hotelmi pre psy. Nepytam sa teraz tych, co to este nevyskusali. Na poslednu chvilu mi zlyhala organizacia strazenia a v stredu idem na dovolenku. Mam ridgebacka a preto je pre mna aj umiestnenie u znamych (vzhladom na jej velkost) problematicke. Proste mi ostala jedina moznost...hotel pre psy. Samozrejme, alibisticky chcem vediet, ze je to v poriadku, lebo mi na spokojnosti mojho psika velmi zalezi :smile:
Ayra333
Okoloidúci
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod Wejka » Pon 18.06.2012 14:09

Ayra odkial si?
Home is where the dog is
Wejka
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 418

Re: hotel a skolka pre psov

Poslaťod Ayra333 » Pon 18.06.2012 14:35

Svaty Jur. Hladala som v okoli BA, vela z nich je samozrejme uz plnych takto na poslednu chvilu. Nasla som Hotel pre psov u Zuzany, je to pri Devinskej Novej Vsi. Skor ma zaujima ako ma taketo umiestnenie dopad na psychiku psa. Takuto situaciu zazivame prvy krat, kedze doteraz som ju vedela umiestnit aspon u babky, ktoru moja fena poznala.
Ayra333
Okoloidúci
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6

PredchádzajúciĎalší

Späť na Ostatné