Preteky a súťaže

Preteky a súťaže

Poslaťod Lenka-dogfrisbee » Uto 08.01.2008 18:59

Kto má čas a chuť môže sa ísť pozrieť na februárovú Dogfrisbee akcošku do Maďarska EuroFlite Cup 2008 http://frisbeedog.dogheart.hu/index.htm
ROLU VODCU SI MUSÍME ZASLÚŽIŤ
Lenka-dogfrisbee
Okoloidúci
 
Príspevky: 10

Re: Dogfrisbee

Poslaťod phuture » Pon 14.04.2008 11:25

dávnejšie rozmýšľam nad tým, že by som sa chcel zúčastniť ako divák Majstrovstiev Európy v Dogfrisbee neďaleko Prahy. Súťaž sa koná 19.-21.9.2008 na futbalovom štadióne v Mnichovicích u Prahy - http://www.dogfrisbee.cz
Obrázok

nemáte niekto nutkanie ísť sa tiež pozrieť?
phuture
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 389

Re: Dogfrisbee

Poslaťod phuture » Štv 04.09.2008 14:19

http://www.dogfrisbee.cz/

:: Mistrovství Evropy v dogfrisbee 2008...
... přijďte se pobavit... ::

Vítejte na stránkách Mistrovství Evropy v dogfrisbee 2008, které se uskuteční 19.-21.9.2008 na fotbalovém stadionu v Mnichovicích u Prahy.

S velkým potěšením jsme přijali nabídku, která přišla během ME 2007 v polské Vratislavi. Dogfrisbee má v ČR krátkou historii, která počala teprve v roce 2004, kdy se objevily první týmy, které se tomuto sportu začaly věnovat. V roce 2006 se uskutečnila první soutěž a v průběhu roku 2007 již proběhl celý seriál soutěží - Purina Dog Chow DiscDog Cup 2007. Pořádání Mistrovství Evropy v ČR je pro nás velkou výzvou a věříme, že přispěje k propagaci dogfrisbee v ČR a zároveň dokážeme zahraničním soutěžícím, že nám pořadatelství bylo přiděleno právem...

Rádi bychom u nás uvítali nejen všechny soutěžící z celé Evropy, kteří se dogfrisbee věnují, ale i ty, kteří teprve začínají nebo chtějí začít. Přáli bychom si, aby ME 2008 nebylo jen prostou soutěží, ale především setkáním všech nadšenců a fandů tohoto sportu - bez ohledu na úroveň či pravidla, podle kterých se soutěží...

Na ME 2008 jsou vypsány tyto disciplíny: Dogfrisbee (freestyle + minidistance), Super MiniDistance, LongDistance (podle pravidel the Quadruped®).


plánujete sa niekto tohto podujatia zúčastniť ako súťažiaci alebo divák?
ja by som sa chcel zúčastniť ako divák spolu so svojím psom. budem cestovať sám autom, takže ak by sa chceli jeden-dvaja ľudia aj so psíkmi pridať a prispieť na cestu, ozvite sa mi. možnosť ubytovania je priamo pri ihrisku v kempingu v stane, pravdepodobne využijeme túto možnosť.
phuture
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 389

Re: Dogfrisbee

Poslaťod Discdog Slovakia » Pia 12.09.2008 15:31

Konečne po dlhom čase sa opäť hlasim za náš Dogfrisbee tím. Našla som tu odkaz , že sa niekto chystá na ME do Prahy.
Ja so ségrou a jej sučkou Donkou sa tam taktiež chystáme ako súťažiaci. Vzhľadom ale na určité okolnosti ideme 18.9 a vraciame sa predčasne 20.9. I keď súťaž trvá až do 21.9.
Kto ma zaujem ma ohľadom ME dogfrisbee kontaktovať budem na maily zdenmal@post.sk
Ďakujem za prečitanie s pozdravom Zdenka :ahoj:
Discdog Slovakia
Okoloidúci
 
Príspevky: 5

Re: Majstrovstvá európy v Dogfrisbee 2008

Poslaťod Discdog Slovakia » Pon 22.09.2008 9:27

Tak a je po Majstrovstvách. Atomsféra bola ako vždy super!! :jop: V Mnichovicích sa opäť zišla partia milých a zaujímavých "dogfrisbee" ľudí napr. z Poľska ( na čele s Darkom Radomskim s Ulfi ) Z Nemecka, kde nechýbali ani známi Marcus Wolff a Sabine Bruns. K pretekárom z Ruska, Maďarska, Holanska, Slovinska, Česka, Slovenska sa tento rok pridali aj súťažiaci z Belgicka a Španielska.
Treba však podotknúť , že dogfrisbee sa začína veľmi rýchlo v Európe udomácňovať. O čom svedčia nielen pribúdajúce krajny európy ale hlavne vysoká úroveň súťaží, súťažiacich ako aj rozhodcov. Tento rok v " porote " sedeli okrem iných aj majsterka sveta v dogfrisbee a hlavná rozhodkiňa USDDN (hlavná dogfrisbee organizácia v USA) američanka Melissa Hetter ako aj Yachi Hirai z Japonska. Yachi je nielen dobrí showman ale patrí aj medzi špičku v tomto športe. http://uk.youtube.com/watch?v=_5XjICSfJls
Tieto majstrovstvá boli taktiež spojené aj s kvalifikáciou na americké svetové finále.

Pre všetkých, ktorých Dogfrisbee zaujíma, môžem takúto "párty" len vrelo odporučiť. Pre mňa (ako aj pre náś tím) to bolo opäť úžasným záźitkom.
Discdog Slovakia
Okoloidúci
 
Príspevky: 5

Re: Dogfrisbee

Poslaťod phuture » Pon 22.09.2008 10:08

my sme sa boli pozrieť v sobotu na kvalitfikácie freestyle a minidistance, v nedeľu na posledných asi 5 finálových vystúpení. škoda až tak zlého počasia, v nedeľu dokonca dažďa.
trochu som mal obavu, či nie je riziko na mokrej tráve súťažiť o najdlhší hod len kvôli akejsi prestíži keď už bolo finále skončené..

inak akcia podarená, veľa šikovných psíkov a psovodov, tým pádom aj pekné výkony :) pre nás to bola zaujímavá skúsenosť aj preto, že Gopher ešte nikdy nevidel chytať aj iných psov taniere vo vzduchu, takže mu chvíľu trvalo kým pochopil, že nie všetky hodené taniere sú pre neho ;)
phuture
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 389

Re: Dogfrisbee

Poslaťod Discdog Slovakia » Uto 23.09.2008 17:03

Pekne Vás pozdravujem. To je veľká škoda že sme sa s vami a Gopherom na Majstrovstvách nestretli. Veľmi nám tam totiž Slovenskí spolusúťažiaci ako aj fanúšikovia :aplause: každý rok chýbajú.

Práve som pozerala výsledky z Majstrovstiev http://www.dogfrisbee.cz/cz/uvod.htm a veľmi nás potešilo " slovenské" umiestnenie. Ségra skončila na peknom 14 mieste. Dokonca po prvom kole freestylu bola na druhom mieste. Teda aj pred Marcusom Wolffom. Čo bolo pre nás doslova šok. Veď Marcus je niekoľkonásobný Majster Európy.A koniec koniec koncov to nakoniec vyhral aj tento rok.K čomu mu samozrejme gratulujeme.
Moja Border Brí bola na Majstrovstvách tiež. Ale zastávala rad slovenských fanúšikov spolu so mnou. Mala totiź pred pol rok veľmi nepríjemný úraz a ten ju vyradil so sveta psích športov , podla veterinára, natrvalo. Ja však verím že sa s ňou raz na nejakej súťaži predvediem.
Discdog Slovakia
Okoloidúci
 
Príspevky: 5

Re: Dogfrisbee

Poslaťod Zeus & Dior » Ned 16.08.2009 10:33

Tak mojich psov frisbee strašne bere :lol:
Ale nikdy som nerozmýšľal o nejakej súťaži. Neviete, či sa nejaké v blízkom okolí konajú??

Obrázok

Obrázok

:lol:
Zeus & Dior
Šteniatko
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 73

Re: Dogfrisbee

Poslaťod Basha » Ned 16.08.2009 15:20

V blizkom okoli - Cesko, Madarsko a Polsko :lol: Na Sk nemame zatial ziadny klub, ani asociaciu a skoro nikoho, kto by sa frisbee akotak venoval - ludi mozem zratat na prstoch jednej ruky...
Ale v tych Cechach to obcas frisbee dost zije, celkom sa to ujalo, maju tam dost seminarov a zavodov... www.discdog.cz
"život se nepočítá na množství nádechů a výdechů, ale na chvíle, které berou dech!"
Basha
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2063
Bydlisko: Bratislava

Re: Dogfrisbee

Poslaťod Zeus & Dior » Ned 16.08.2009 16:06

Basha vďaka za link :no:

Maďarko ani Česko nemám ďaleko, tak možno v budúcnosti :lol:
Zeus & Dior
Šteniatko
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 73

Re: Dogfrisbee

Poslaťod Wickyy & Classy » Pon 15.03.2010 16:01

:ahoj:
mám skvelú správu pre dogfrisbeečkových nadšencov a zanietencov :aaa: , no a jasné pre streštených a lietajúcich psov chytajúcich tie ploské vznášajúce sa veci :ach: :lol: .
Ak nás bude "dosť" na akcii "Psí memoriál Luckyho Blacka" otvorí sa súťažná disciplína DogFrisbee. Je to neoficiálna akcia a tým, že u nás na Slovensku, tento šport nie je ešte v dostatočnom povedomí, tak nie sú "zatiaľ" žiadne pravidlá (teda samozrejme ak nerátam pravidlá organizátorov a zdravotnej bezpečnosti psa :no: ). Ak by sa nás niekoľko nazbieralo,myslím, že by sa kategória kľudne dala rozdeliť na dospelé (vyvinuté) psy a psy do jedného roka :yes: .
Dostatočné informácie o akcii sa dozviete v tejto téme: viewtopic.php?f=49&t=8709 :no: .
V každom prípade dajte o sebe vedieť, šup, šup... :aaa: . Teším sa :jop: .
Wickyy & Classy
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1841

Re: Dogfrisbee

Poslaťod Kikz » Pon 15.03.2010 16:30

Oha, jak ja by som sa rada pridala :ua: :plac: preboha, prečo všetci musíte byť tak ďaleko ???? :ach:
Kikz
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1761
Bydlisko: Bratislava

Dogfrisbee

Poslaťod Basha » Ned 11.07.2010 19:09

Wickyy no ako ste dopadli v Brne? Natreli ste im to tam? :joint: Ake to tam bolo celkovo? Ocakavam PODROBNU reportaz :no: a este teraz ma mrzi, ze sme nemohli ist radcej kvoli tej paprci :bum: :bum: :bum: mali sme tam ist aj my :plac: preco musime mat taku smolu?
"život se nepočítá na množství nádechů a výdechů, ale na chvíle, které berou dech!"
Basha
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2063
Bydlisko: Bratislava

Re: Dogfrisbee

Poslaťod Wickyy & Classy » Ned 11.07.2010 20:05

Noooo uf, bolo to úžasné. Ako som frisbee hádzala len psovi pre jeho radosť, ale po tejto skúsenosti ma to chytilo a motivovalo natoľko, že sa tomu vážne začnem venovať :heh: :aaa: .
Priniesli sme 2. miesto z celkovo 17 súťažiacich, takže ja môžem byť iba viac ako spokojná :jupi: . Samozrejme to zlyhalo na miniDistance, kde sa ukázala moja hádzacia schopnosť :hi: , inak by sme viedli :pac: .
Reportáž a video bude zajtra, dnes možno stihnem nahodiť nejaké fotky :lol: .
Wickyy & Classy
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1841

Re: Dogfrisbee

Poslaťod janas » Ned 11.07.2010 20:51

:aplause: :aplause:
Obrázok
janas
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3574

Ďalší

Späť na Dogfrisbee