Povel mrtva

Konkrétne triky a ich nácvik

Re: Povel mrtva

Poslaťod NoRa » Uto 08.11.2011 19:29

My sme ešte len začali, ale povel pochopila hneď a sama sa zvalí, problém je však v tom, že nevyzerá pri tom ako mŕtvy pes, ale taká živá kofa. Ťažko popísať. Alebo mi občas vytŕča brucho :D Asi to chce len trénovanie.
A Cathie, smiem otázku? ako si ho učila "down"? chcela by som to našu naučiť, ale neviem ako na to :hi:
NoRa
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 187
Bydlisko: Bratislava- Petržalka

Re: Povel mrtva

Poslaťod bubka » Uto 08.11.2011 20:09

my sme sa ucili down s tym, ze som psov dala lahnut, sadla si pred nich a polozila ruku s pamlskom na zem. Akonahle pes zohol hlavu za pamlskom, dostal klik a pamlsok, potom az ked sa nufakom aj dotkol zeme a potom ked mal na zemi celu hlavu a vydrzal tak sekundu :smile: psy mi to pochopili okamzite a skutocne to funguje aj na povel mrtvolka, ked z neho zdvihne hlavu, dostane povel down a uz je to super :lol:
Obrázok
bubka
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1704
Bydlisko: Košice

Re: Povel mrtva

Poslaťod moschino » Uto 08.11.2011 20:35

To pokladanie hlavy naucis celkom lahko. Ja som pred neho ako sedel polozila vankusik, kusom pod hlavu a ked sa ho dotkol, klik a odmena. Potom vankusik kusok nizsie a nizsie, potom na ine veci, na knihu, ruku, koleno, na rozne veci okolo nas, ktore som mu ukazala, polozenie hlavy na zem.
@frrr_dogtricks_agility
moschino
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2687
Bydlisko: Bratislava

Re: Povel mrtva

Poslaťod Niqi & Kora » Uto 24.01.2012 2:01

mne sa podarilo ''zastrelit'' Koru na povel BANG! z polohy 'Popros" ..neverila som vlastnym ociam ked sa hodila z ''popros'' na zem a ostala labkami hore lezat :lol: dala by som Vam postup, ale to mojho priatela napadla taka somarina ked sa s nou hral a ona to pochopila..
Niqi & Kora
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 494

Re: Povel mrtva

Poslaťod Nanda » Pon 06.02.2012 20:00

Moj to zo sedu alebo zo stoja nevie. A ani sa to nevie naučiť. Dám ho ľahnúť ( ale najskor som ho učila prevaľ sa ) a potom som mu povedala "mŕtvy" a hneď za tým aj "zostaň". A tak sa to naučil.. :smile:
Nanda
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1540

Re: Povel mrtva

Poslaťod Niqi & Kora » Pon 13.02.2012 2:27

no ja som ju takisto ucila, len som nechcela zeby lezala na boku ale labkami vo vzduchu. Ona este pocas padania si zasteka a 2x sa mrvi na chrbte v ''smrtelnych krcoch'' kym neostane bezhybne pupkom hore :lol: strasna maska jak sa do toho vziva-sa jej paci zvuk nasho smiechu a hlavne nas obdiv :joint:
Niqi & Kora
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 494

Predchádzajúci

Späť na Triky