Olizovanie

Sem píšte vaše rady a nápady.

Olizovanie

Poslaťod Lucy1221 » Uto 31.01.2012 19:32

Chcela by som sa spýtať .. moja čivava ma v kuse olizuje ale furt ..mne to už dakedy vadí ked jej poviem nech prestane ... tak mi dá pokoj na minútu a začne s olizovaním zase ... :D neviem čo mi tým chce povedať alebo čo mi tým dava najavo .. :D robia to aj iné psy alebo to len moja je taka vadná ? :D
Lucy1221
Okoloidúci
 
Príspevky: 16

Re: Olizovanie

Poslaťod wewe » Str 01.02.2012 9:35

neni vadná :lol: aj nas to robi..ale hlavne manzelovi, lebo si to od zaciatku nechal. olizuje ho o dusu hned od rana, nostek, usi, celu tvar... mne to nerobieva, max ma raz olize, lebo som ho vzdy zahriakla, ze fuj a odsunula. takze sa naucil. ale co tym chce povedat? asi tym len vyjadruje naklonnost alebo niektori hovoria, ze tym dava najavo podriadenost :hi:
Nie je na svete lepšieho psychiatra, ako šteniatko oblizujúce vašu tvár.
wewe
Šteniatko
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 91
Bydlisko: Bratislava-Ružinov

Re: Olizovanie

Poslaťod Lucy1221 » Str 01.02.2012 18:59

a druhé čo mi vadí na nej je to že si skáče do každeho psa .... neviem či je to tym že je strerilizovana alebo čo ... ale je šteká o dušu a s každým by sa len bila ... je to kus divné ked som s nou vonku a ona vyskoči na psa a ten pes ju ma v pačke ... neviem jak ju mam ukludiť viem je to čivava a tie su vraj uštekane ale ona šteka cely čas čo sme vonku ... ja ju nechápem niekedy ... nemožem ju pustiť z voditka lebo sa bojim že sa s nejakym pobije ... :/ ked na nu skričim nepomaha to ... par krat dostala po riti ale ani to nepomaha ... som z nej neštastná :plac:
Lucy1221
Okoloidúci
 
Príspevky: 16

Re: Olizovanie

Poslaťod vavrena » Str 01.02.2012 19:11

Lucy, čítala si si nejakú literatúru o psoch, ak áno, akú? Bola niekedy na nejakej psej akcii? Čítala si si nejaké témy z tejto sekcie dogfóra, napríklad "socializácia"?
vavrena
Moderátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2958
Bydlisko: Galanta


Späť na Výchova a výcvik