Sme sa tu bavili o tych foto batohoch. Moj slingshot umiera, po x rokoch sa trha rameno. Cize musim niecim nahradit. Neviem sa rozhodnut... Slingshot bol cisto na fotenie, do hornej som dala par aportov, ked som sla k vode... Chlap brava normalny ruksak, napriek tomu, uz nevladzem nosit batoh len na pleci, starnem, prestava mi to byt pohodlne, takze hladam nieco na dve plecia, ale s rovnakym systemom. Nesmie to byt prilis velke ale, budem bravat najma na prechadzky na par hodin, nie na celodenky. Ale prave aj kvoli tym obcasnym celodennkam by som chcela, nech to ma moznost este nieco pribalit (a tu sa to vo mne bije, lebo na par hodin vyhovuje druhy isto pre mna viac). Musi sa tam zmestit nasadena 70-200 a 2 dalsie objektivy. Zatial som nasla tieto, co sa mi celkom pacia a vyhovovali by.
Lowepro Photo Sport 300 AW II
Lowepro DSLR Video Fastpack 350 AW
Stale sa neviem rozhodnut, posledny viac pripomina to, co mam teraz a som s tym velmi spokojna. Pouzivam ten typ v podstate odkedy fotim a viem, ze tam zmestim z foto vsetko, co potrebujem... Ten prvy mi pride rozumnejsi, ale neviem, ci tam pomestim, co chcem, kedze sa to neda plne otvorit, tak nevidim ako sa tam daju veci poukladat a bojim sa prehadzovania objektivov s tymto systemom

Uaaaa, kazda rada draha, co by ste brali?