Môj psík odmieta chodiť na prechádzky

Pravidlá fóra
Táto časť fóra je "vo výstavbe". Témy sem budú presunuté zo starého subfóra Výchova a výcvik. Bude to trvať nejaký čas, preto si prosím pred založením novej témy najprv pozrite, či už neexistuje v starej časti.

Zoznam tém vo fóre nájdete >> TU <<

Pomoc ohladom vecerneho vencenia

Poslaťod DogloverZV » Pia 06.01.2017 23:16

Ludia poslednu dobu sa mi stava a aj teraz vecer sa mi to stalo ze moja YT Jessie nechce chodit takto vecer v zime von..cez den este ide ale vecer ani za svet, aj ju chytim na ruky odkracam snou dalej od vchodu polozim ju, chvilu postoji ovonia daco a uz uteka domov..predtym toto nerobila len dazd tiez nema rada tak ani v dazdi nevydrzi dlho a najhorsie je na tom to ze uz som si nasiel aj mlacku doma.. :ua: rozmyslam ze jej dam taku plienku co so jej daval prve mesiace ked sme ju priniesli domov ze nech sa aspon tam vycika ale sa bojim aby si na to nenavykla..
DogloverZV
Šteniatko
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 53
Bydlisko: Zvolen

Re: Pomoc ohladom vecerneho vencenia

Poslaťod pigie » Sob 07.01.2017 7:03

Ty si si vcera precital moj prispevok, ze? :heh:
Ja by som mala doma to iste a hlavne v mokrom pocasi sa pes tvari, ze koniec sveta. Sa bol ochotny chlapovi zasit pod deku, aby nemusel ist von. Ale tak ja nediskutujem, ked nejdes sam, ides na voditko a dalej sa neobzeram :angel: Sa proste IDE. Bodka.Sme si to na zaciatku par krat takto vysvetlili a teraz staci zavolat a vie, ze FAKT musi, lebo pojde tak ci tak, len druha verzia je neprijemnejsia :heh: Tym vynasaniam naozaj nerozumiem, ked jej je zima, ju oblec. Ale aby mi pes urcoval, ci sa mu chce alebo nechce von a cural doma :nwm: . By som si to s nim raz dva vysvetlila. Teda som si aj :haha:
Keby si mal dogu, tak chapem, preco sa pytas, ale takto? :angel:
A nech som aj za tyrana, ale tomuto naozaj nechapem, ani preco s tym ludia maju problem k tomu psovi pristupit rovnako "drzo", ako pes pristupuje k nim.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 10282
Bydlisko: Bernolákovo

Re: Pomoc ohladom vecerneho vencenia

Poslaťod DogloverZV » Sob 07.01.2017 12:26

Mna len tak dostalo ze preco prave teraz, tuto zimu ked inokedy to nerobila :ua: a akoze oblecena aj je, len no psa co nema ani 2 kila tahat po zemi..neviem ale skusim :ha: ona inac takto cez den v pohode ale vravim vecer...a to tiez o a akk keby jej daco bolo uplne zmrznutl sa pohybuje spomalene ako v metrixe :heh:
DogloverZV
Šteniatko
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 53
Bydlisko: Zvolen

Re: Pomoc ohladom vecerneho vencenia

Poslaťod Snezienka123 » Sob 07.01.2017 18:30

Tiež s mojou o tomto nediskutujem, v noci idem von kvôli nej, nie kvôli sebe...a teda tiež má také pokusy, že by sa niekde zašila a zazerá na mňa, či si to nerozmyslím...ale za tých 5 rokov sa už naučila, že nie...aj keď občas skúsi, či tváriť sa ako týrané zvieratko nepomôže :jazyk:
Ale teda nikam ju nevynášam. Keď má zdravé nohy, a teda nemá nejaký zdravotný problém, tak šlape po svojich.
Inak, hneď ako prejdeme ďalej od paneláku, tak aj zabudne, že sa jej von nechcelo :yes:
Všetko sa dá vysvetliť...bohužiaľ, nie všetkým.
Kniha je najlepší priateľ človeka len do chvíle, kým si nekúpite psa. Je však naozaj úžasné čítať s malým psom na kolenách.
Snezienka123
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 827
Bydlisko: Bratislava

Predchádzajúci

Späť na Riešenie problémového správania sa psov