U nás jeden labrador šrotuje všetko bez rozdielu. Druhý však tiež vymýšľal pri kačacine, husacine, čo nie je až taký problém zmeniť mäso. Ostatné mäsko ide u nás bez problémov. S vnútornosťami mávame občas problém. Keď dám veľké kusy hovädzej pečenie a pod., nevedia to poriadne požuť a vypľúvajú to. Mám teraz v mrazničke celé hovädzie srdcia, tak uvidím ako budú chutiť. Osvedčilo sa mi pokrájať na menšie kusy a mixnúť s mäsom. S "mäsom" z konzervy mi pomiešané zbaštia všetko. Ak je možnosť namiesto konzervy dám mleté mäso. Teraz mi došlo mäso od baff-u tak som namiesto konzervy použil mletú tresku a oblizovali sa ešte pol hodinku
Zeleninku tiež vymýšľal na začiatku. Ja dám cez víkend do kuchynského robota ovocie a zeleninu 5-8 druhov, namixujem 3-4 kg a len vyberám z chladničky, keďže v týždni na to nie je moc čas. Na chuť tomuto mixu sme došli pomocou olivového oleja. Ak sa občas stane, že mnou vytvorená zmes aj tak nešmakuje rozmiešam v dávke trochu masti. Tá z toho spraví mňamku