zaplatené podvody firmami na fórach

Sem píšte to čo neviete nikam zaradiť.
Pravidlá fóra
Pravidlá pre sekciu Ostatné :

1. Nezamieňajte si túto sekciu s voľnou diskusiou. Sekcia ostatné slúži ako poradňa pre vaše problémy. Nepridávajte sem príspevky typu ,,Aké psie mená sa vám páčia ??" to patrí do voľnej diskusie.

2. Zakladajte tu témy ktoré už neviete kam máte pridať tak ich dáte sem a ak sa hodia inam moderátori ich prenesú.

zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod anita » Pia 16.01.2015 11:34

Počítam, že tento môj príspevok neuverejníte, pretože proti tomuto problému sa žiaľ nedá bojovať a výsledok je, že nie všetkému na fórach treba veriť. Ale mňa dnešný tefefonát s ponukou takzvanej "reklamy na fórach" poriadne zaskočil a som šokovaná, akými spôsobmi sa dnes ľudia snažia zarobiť. Naša firma dováža krmivá pre psov a mačky a oslovila nás tiež firma, ktorá sa venuje "reklame", ako to oni nazývajú, pritom ide o podvod a klamstvá, ktoré by sme si mali zaplatiť. Ponúkali nám, že budú na fórach ako je práve toto vaše preferovať naše krmivá ako Janko, Marienka, Maria, Robo.... atď., aké s nimi majú super skúsenosti, ako s nimi kŕmia, ako ich odporúčajú .... cenu majú podľa počtu príspevkov. K takémuto preferovaniu čohokoľvek ja vzťah nemám a dosť ma to pobúrilo, ale žiaľ taká chorá je dnešná doba a nie vždy treba veriť všetkému, čo človek na nete nájde, vždy si dané info treba overiť.
anita
Nováčik
 
Príspevky: 28

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod Lindchen » Pia 16.01.2015 11:37

Myslím, že súdny človek pochopí, aj tu na DF takí boli. Presvedčivo a rozumne písať nevedia, je to hneď vidieť, že ide o takúto "reklamu".

btw, prečo by to nemalo byť uverejnené? :nwm:
"Everything you love will probably be lost, but in the end, love will return in another way." Franz Kafka
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 8626
Bydlisko: Bratislava, Ružinov

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod anita » Pia 16.01.2015 12:49

Z toho, čo nám poslali mailom ako ukážku, vystupujú a píšu ako lajici, ktorí preferujú značku, ktorou údajne kŕmia svoje zvieratá a samozrejme majú s kŕmenou značkou len "super skúsenosti" a vrele ju odporúčajú. Samozrejme sa nebudú tváriť, že sú odborníci, lebo to by ich veľmi rýchlo niekto odhalil. Nikto z bežných návštevníkov fór nemôže vedieť, či je to pravda alebo nie, každý je tu anonymne. No ale je to už na každom, čo si z diskusií vyberie. Je to asi nereálne, ale možno by bolo dobre pri registrácii nových členov fóra požadovať nejaký údaj, ktorý by znemožňoval registrovať množstvo nickov, do tohto už ja nevidím, čo by sa dalo urobiť preto, aby diskusie mali aj zmysel a boli objektívne a nie aby z jednej zaplatenej firmy urobili 100 nickov z jedného PC a písali objednané klamstvá.
anita
Nováčik
 
Príspevky: 28

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod vavrena » Pia 16.01.2015 12:55

To vidíš hneď, kto sú to. Prvý príspevok na fóre, náhodou sa dostal k daným granuliam a náhodou sú úplne super. Pri referenciách na dané krmivo si treba vyberať aj príspevky, a rozumný človek to odhalí ihneď. Naše politické strany to robili v internetových diskusiách tiež.
vavrena
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2958
Bydlisko: Galanta

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod Barbor » Pia 16.01.2015 13:12

Aj robia
Barbor
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1144

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod katkariinka » Pia 16.01.2015 13:22

Prave tu na df sme celkom stabilna komunita, takze prispievatela s 3 prispevkami ospevujuceho nejake grancle hned odhalime :)
Nazory vyjadrene v prispevkoch vychadzaju z mojich skusenosti s vlastnymi psami a zo studia literatury. Nemam zlozene ziadne skusky. Som uplny laik. Kazda rada je bez zaruky a pouzitie na vlastne riziko. Ak mate pochybnosti, vyhladajte odbornu pomoc.
katkariinka
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3567
Bydlisko: Žilina

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod elfinka » Pia 16.01.2015 13:44

To by muselo inak vela stat taka reklama pre df. Lebo aby takemu zaplatenemu niekto aspon trosku veril, tak by sem musel pisat ako byva, co sa mu dnes podarilo, davat fotky a rozpravat o svojom dietati, a samozrejme o psovi, toto tak 3 mesiace, a potom by mozno neznel ako pre reklamu zalozeny profil :heh:
Obrázok
elfinka
Moderátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3326
Bydlisko: Česká Kanada

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod hruska » Pia 16.01.2015 15:43

Mne preco nik neplati za zvasty? :plac:
hruska
Multišampión
 
Príspevky: 7379

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod kives » Pia 16.01.2015 18:24

hruska, musíš sa vedieť predať :heh: .
ale vážne, ako bolo popísané, už tu boli nejaké pokusy. sme tu dosť stabilný okruh ľudí. samozrejme, že ľudia pribúdajú, ale ako bolo popísané, asi by trvalo dosť dlhšie, kým by bol pre ľudí tu dôveryhodný (a tiež občas používame mozog :lol: ).
kives
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2905
Bydlisko: Košice

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod CraObs » Pon 19.01.2015 8:29

hruska píše:Mne preco nik neplati za zvasty? :plac:

veď zavolaj reklamnej agentúre :ha:
havran k papagájovi sadá..
".... challenge accepted !!! " D - 15122014 0025 3770 51 A - 20062017 1430 3650 50 Obrázok
CraObs
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1385
Bydlisko: Dolné Orešany

Re: zaplatené podvody firmami na fórach

Poslaťod Zenei » Uto 27.01.2015 21:59

elfinka píše:To by muselo inak vela stat taka reklama pre df. Lebo aby takemu zaplatenemu niekto aspon trosku veril, tak by sem musel pisat ako byva, co sa mu dnes podarilo, davat fotky a rozpravat o svojom dietati, a samozrejme o psovi, toto tak 3 mesiace, a potom by mozno neznel ako pre reklamu zalozeny profil :heh:

Presne! :heh:
Zenei
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 378
Bydlisko: BA - Ružinov


Späť na Ostatné