Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Oznamy od Nás adminov pre Vás užívateľov.

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod ivana1 » Str 30.04.2014 17:16

pigie píše:Hmm hmm, lepsi sa to...
stále viac
Baby, čo keby sa uzavrel mier? Keby sme boli v škole, povedalo by sa Vám, aby ste si podali ruky... Kočeny, obom Vám išlo o dobro fóra. Mackie, vždy som si veľmi vážila Tvoju prácu. Avšak - výzvy, aby sa "plody Tvojej práce" - pravidlá - vymazali - nepovažujem za múdry krok, skôr za čin urazeného dievčatka. To znamená, že ak sa napr. sunny naštve na toto fórum, bude chcieť poprehadzovať témy? Či Exor zruší prehľadné rozdelenie tém o granulách? Všetko, čo si urobila - a ja si to naozaj vážim :poklona: pre toto fórum - si urobila dobrovoľne. Vedela si, že keby fórum zaniklo, tak všetko vyjde navnivoč - ale makala si na tom. Jukel kašlal na fórum - makala si aj za neho - a môj názor je však, že si to robila dobrovoľne a kvôli užívateľom. Nemáš - podľa mňa - opodstatnený nárok vymazať toto všetko, pokiaľ sa to nepresúva na iné fóra. Pokiaľ je to tam, kam si to vložila, tak je to O.K.
A pre dobro tohoto fóra prosím, aby to tak aj ostalo.

mairi píše: upozornuje na chyby v tejto teme, robi to co doteraz len s tymi prostriedkami co jej ostali, ked to uz nemoze priamo poriesit, tak hlasi a ako byvaly admin si asi skor vsimne ze nieco nefunugje ako bezny uzivatel
s tým súhlasím, avšak -
sandrejka píše:je rozdiel, akou formou sa na dane nedostatky poukaze.
V tomto naozaj musím úplne súhlasiť - vo viacej prípadov sa mi nezdala forma podania.

Sunny píše:A že na to prišla zrovna Mackie bude asi tým, že ako jedna z mála si účet na FB spravila až teraz... Zistila že to tu nefunguje, informovala, that´s all, netreba zo všetkého robiť konšpirácie, jak len pátra po tom, čo je tu zle.
budeme tomu veriť :smile:

sandrejka píše: Treba si uvedomit, ze Dogforum nie je sluzba, ktoru si clovek predplati a ocakava za to servis.
:jop: A ja sa priznám, asi by som ja nevydržala ten tlak zo všetkých strán. :poklona:
sandrejka píše: Myslim, ze odkedy som prebrala forum, mnoho veci sa vyrazne zmenilo k lepsiemu. Je plne funkcne, skoro vsetky veci, ktore predtym nefungovali, teraz funguju bez problemov, prebehol update databazy aj phpBB, pridala sa nova galeria obrazkov, pridali sa nove vzhlady (okrem sezonnych aj jeden vzhlad navyse pre starsie prehliadace), nove moduly, mobilny vzhlad, oprava odkazov na images.dogforum.sk, opravilo sa vyhladavanie, ludia sa nemusia bat toho, ze sa dogforum jedneho dna vypne, lebo sa nezaplati webhosting. V neposlednom rade urobili kopec prace aj moderatori.
Kazdopadne si myslim, ze kto chce vidiet pozitivne zmeny, ten ich vidi, kto ich nechce vidiet, zhrnie to do oznacenia, ze je novy look. :smile:
:yes: :jop: :poklona: :poklona: Offtopic: Čo sa týka zaniknutia fóra - tento mesiac sa to stalo na českom shiba fóre - nezaplatený webhosting a roky skúseností sú v... Ja som Andrejke vďačná.

Silwuska píše:Jeeezis ze vas toto este bavi...predtym sme tu mali admina ktory nekomunikoval vobec a boli sme vsetci stastni a spokojny, teraz sa tu bude rypat do kazdej kraviny, sak lebo preco by sme si nekopli ked mozme, ne??
A to s tou osobnostou a adminom to kto z vas zadrel?? To ako vazne?? Nemal by to byt pre istotu aj nejkay duchovny guru?? Hm asi ne, pri povahe a rypavicnosti niektprych ludi by mal admin prejst lobotomiou aby mu niektore tieto blsie vyskoky co sa v pravidelnych intervaloch zjavuju nevycucavali veskeru zivotnu energiu, ach jaj.
super napísané

Prestaňme tu na fóre rýpať každý do každého a venujme sa témam o psoch - o to tu šlo a stále má ísť. Nie riešiť malichernosti, ale naopak - dať svetu najavo, že to ide inak... A to sa týka aj tém iných, nielen tejto - skúsme písať svoje názory, ale netrvajme na tom, že len oni sú tie správne a všetci ich musia "žrať"... A namiesto zatracovania skúsme vysvetliť čo a ako a prečo (nechovať na bezPP, nekryť raz za život sučinku, ...). Držím nám palce.

Silvuch píše:Problémy? Nedá sa nadávať necenzurovane.
:ach: :ach:
ivana1
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2176
Bydlisko: Bratislava - Dlhé Diely

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Buchťa » Str 30.04.2014 21:03

Naprosto ve všem souhlasím s Ivankou. Ne proto, že je to ona a pro mě velmi blízká osoba, ale proto, že napsala to, co je i múj názor. A je to podáno slušně, diplomaticky, né ve třetí osobě, bez urážek a výpadú o ješitnosti, aroganci a malosti (což je podle mě trochu "silné kafe" a nemá to nic společného se slušnou komunikací na veřejné sociální síti - a to nemluvím o komunikaci k ženě, jako k pohlaví).
Doufám, že se Ivanka nenazlobí, když napíši, že jsme se o této situaci a o těchto posledních dvou stranách v oznamech, dnes osobně bavily. Včera večer bych asi nepřispěla korektním příspěvkem, tak mě to nazdvihlo. Ráno jsem to již nestihla, kvúli termínu v BA. A až teď jsem se dostala k NT.
Mimo jiné, by všechny tyto příspěvky, měly být označeny OT, protože, dle mě, nemají nic společného s oznamy.
Toto fórum je o psech a nebo o "válkách" ? A nebo proč bylo vytvořeno? Pro vše, co se týká drobcú a jejich majitelú a nebo pro slovní osočování a urážení? Jak jsem již napsala Pigie, toto fórum je pro nás, o našich láskách a děláme si ho my. A jakého budeme mít je pouze v našich rukou. Velmi mě mrzí, když mně moji přátelé a kamarádi, které jsem získala právě díky DF řeknou, že je již sem nebaví chodit, protože pokuď něco napíší, tak jsou "ukamenováni" , jejich příspěvky překrouceny, že je lepší nepřispívat a podobně. A mají pravdu. Člověk sem většinou chodí ve svém volnu, aby se odreagoval a odpočinul si z tohoto bláznivého, hektického života a narazí na urážky, negativismus, poučování atd..... A pak ho to časem přestane bavit, tedy jak koho. Ale chybí mi zde moc jmen, které dříve byly skoro každodenní součástí DF. Mně to někdy připadá, jako by se tady někteří chtěli "realizovat", bez jakékoliv schopnosti tolerace a empatie. A pokuď tedy mají tu potřebu, tak ať si vytvoří své DF, které bude naprosto ideální (a je mi jedno, jestli za tuto větu budu ukamenována :jazyk: ). I já jsem někdy hnusná, proto se již snažím držet zpátky, když mám špatnou náladu.
Jsem přesvědčena o tom, že by jsme měli, jako psíčkaři, držet pohromadě a to i pro ty, kteří sem jen chodí číst a nejsou přihlášeni. A asi tak zatím na ně nepúsobíme, což je věčná škoda :plac: . Vše je pouze v našich rukou, ať už bude majitelem kdokoliv :ahoj:
KDYŽ BOFINEK, FALDÍK A BONINKA NEODEŠLI DO NEBE, TAK CHCI JÍT JEDINĚ TAM, KAM ONI.
JE MI STRAŠNĚ MOC LÍTO, ŽE NEDOKÁŽI VRÁTIT ČAS.
DALA BYCH ZA TO NAPROSTO VŠE, MÍTI TUTO MOŽNOST.
DROBEČCI, NESKUTEČNĚ MI CHYBÍTE :(
Buchťa
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2491

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod sandrejka » Str 30.04.2014 21:46

Ivanka a Buchťa, ďakujem za názory, plne s Vami súhlasím.

Mackie, napriek tomu, že naša spolupráca na úrovni riadenia fóra sa ukázala ako problematická, nevidím dôvod na to, aby sa prenášala aj do osobnej roviny.

Chcela by som všetkých poprosiť, aby sme sa k sebe správali tolerantnejšie a s úctou. :smile:
sandrejka
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3269

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Mackie » Štv 01.05.2014 0:23

Ivka, napriek vsetkemu som sa pokusila este vo februari, majitelka nemala slusnost ani len odpovedat mi, ze nie, dakujem, vyhradila si pravo nereagovat na toho, na koho nechce. Kto co prenasa do osobnej roviny?
Jednoducho si neprajem, aby moja praca ostavala na fore reprezentovanom takymto zastupcom. To nie je o urazani sa, ale o sebaucte, ked niekomu nestojim ani za pol slova, nemam dovod nechavat mu svoju pracu. Fakt sorry.
A su to len pravidla, kludne si mozu okopcit nejake standardne odniekial, alebo slusne popytat. By som sa stavila, ze sa to nestane. No tento krok uz nie je na mne.
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión
 
Príspevky: 10425
Bydlisko: PO/KE (mon)

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod ivana1 » Štv 01.05.2014 10:08

Buchťa píše: Mimo jiné, by všechny tyto příspěvky, měly být označeny OT, protože, dle mě, nemají nic společného s oznamy.
Riuš - ee, žiaľ, nie sme OT. Téma je Niečo vám nefunguje? - a tu čosi teraz nejako nefunguje a škrípe - vzťahy...

sandrejka píše: Chcela by som všetkých poprosiť, aby sme sa k sebe správali tolerantnejšie a s úctou.
:yes: :yes: , Andrejka.

Mackie píše: na fore reprezentovanom takymto zastupcom.
Liv, skúsme sa nenavážať sa a pozrieť sa na toto triezvo. Fóra nie sú reprezentované, podľa môjho názoru, niekym konkrétnym. Fórum tvoria všetci aktívni užívatelia. Tým tvorením a reprezentáciou myslím napr. to, že kto sem náhodou zablúdi - pomyslí si o fóre čosi podľa toho, čo číta. Neštuduje, komu fórum patrí, ale posúdi vzhľad, ale najmä správanie sa jednotlivých členov k sebe navzájom. Či si radia, alebo sa osočujú - alebo dokonca si nadávajú (tým narážam na tie, ktoré "bojujú" za návrat možnosti písať nadávky).
Mackie píše: nemam dovod nechavat mu svoju pracu.
:nwm: :ua: Tým dôvodom (a nie malým) - by pre Teba mali byť užívatelia, pre ktorých si to aj robila.

:ahoj:
ivana1
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2176
Bydlisko: Bratislava - Dlhé Diely

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Silwuska » Ned 04.05.2014 15:34

Mackie no a po tomto tvojom prispevku, byt ja "druha strana" tak by zas bolo o mojej sebaucte ta o nic nebodaj ziadat...
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Mackie » Ned 04.05.2014 16:45

to si pis, ze nikto o nic ziadat nebude, s mojim prispevkom ci bez neho :no:
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión
 
Príspevky: 10425
Bydlisko: PO/KE (mon)

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Silwuska » Ned 04.05.2014 18:43

Takze to bolo zas len rypnutie ;) nuz, ak vas to bavi...
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Mackie » Ned 04.05.2014 19:19

ok necham ti posledne slovo k teme, hoci od teba som to fakt necakala
ta tu je tota tuja
Mackie
Multišampión
 
Príspevky: 10425
Bydlisko: PO/KE (mon)

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Silwuska » Pon 05.05.2014 7:40

Mackie, nejde mi o posledne slovo, prebieha debata ne? Co si odomna necakala? Vlastny nazor? Prepac ale je uplne evidentne ze sa ta dotklo to ze forum nieje "tvoje" a ten kto nanho dostal ponuku sa stal bezdovodne tvojim uhlavnym nepriatelom a davas to neustale najavo, ci uz priamo, alebo nepriamo. Pozname sa tu uz roky, a z prispevkov, komunikacie sa da vycitat vela...prepac, mne to pride detinske...nikto, absolutne nikto ti neodopiera pracu, ktoru si tu urobila, kazdy bol vdacny ze si bola ochotna foru venovat svoj cas a energiu, hlavne my moderatori ktori sme to videli najviac, ty sama najlepsie vies ze to nieje hracka, su to aj nervy s ludmi, a aj napriek tomu vsetkemu furt okopavas cloveka ktory na forum dostal ponuku, prijal ju, zaplatil pocitam nemalu ciastku, ma s toho viacmenej prd, ale snazi sa dat nam uzivatelom co najviac...
Silwuska
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6539
Bydlisko: Trnava

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Lindchen » Pon 05.05.2014 8:37

Len reakcia na to, že ak niekto za niečo zaplatí nemalé peniaze, tak asi z toho nemá "viacmenej prd", inak by to bol dosť krok vedľa. Je to normálny marketing, podstatné je, či fórum funguje. Často sa tu ozývajú veci ako "DF už nie je čo bývalo" a pod., cítim to tiež, ale považujem to skôr za nejaký prirodzený vývoj alebo čo, proste ľudia odchádzajú a prichádzajú, veľa z tých starých už sem nechodia, a to z rôznych príčin, ja sama som tu nebola... no skoro 2 roky, a to malo fórum ešte iného majiteľa aj admina...
A príde mi to také, čo ja viem, detinské? tajiť teraz, že toto slúži na marketingové účely (okrem iného), ako keby to bol nejaký mor alebo hanba. Toľko k Silwuskinmu použitému slovnému spojeniu.
"Everything you love will probably be lost, but in the end, love will return in another way." Franz Kafka
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 8616
Bydlisko: Bratislava, Ružinov

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Silvuch » Pon 05.05.2014 8:48

quo vadis df, taka tema tu uz je.
JSUT*

Dont panic
Silvuch
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 6333
Bydlisko: Petržalka, vs srdco Malych Karpát

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod pigie » Pon 05.05.2014 8:53

A len mne zase vyskakuju 502 obcas a pri hladani, ze zas mam cakat? Nie vzdy, ale stane sa...
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 10282
Bydlisko: Bernolákovo

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod mairi » Pon 05.05.2014 8:53

hej mne tiez dnes vyskakuje to co tebe :yes:
The best friendships are built on a solid foundation of alcohol, sarcasm, laughter and a dislike of the same people. :D
mairi
V.I.P.
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 2639
Bydlisko: DNV

Re: Niečo vám nefunguje? Otázky sem

Poslaťod Lindchen » Pon 05.05.2014 8:56

Aj mne to robí, chvíľku počkať a ide v pohode.
"Everything you love will probably be lost, but in the end, love will return in another way." Franz Kafka
Lindchen
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 8616
Bydlisko: Bratislava, Ružinov

PredchádzajúciĎalší

Späť na Oznamy, pripomienky a nápady