Pelech

Sem píšte ohľadne psích potrieb(kefy,šampóny,hrebene...).

Re: Pelech

Poslaťod sarach » Pia 25.10.2013 19:45

A my už máme po pelechu ... mladý ho vykuchal ... ráno kukám ... som blbá, či fakt nasnežilo??? ... a to vykuchaný pelech ... dva dni som sa s ním nebavila ...
ObrázokObrázok
sarach
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 774
Bydlisko: Od Galanty až po Novú Baňu

Re: Pelech

Poslaťod Barbor » Sob 26.10.2013 21:41

veroncek píše:ahoj barbora,
môžeš mi prosím ťa napísať aký ortho pelech vlastníš?
zvažujem totiž tiež kúpu takéhoto pelechu pre nášho CC no keďže je to predsa väčšia investícia, zháňam nejaké reálne informácie..
a odkiaľ si objednávala?
vďaka za info..
veronika


Ahojte prepacte ze az tak neskoro pisem, nevsimla som si :ua:
Takze s pelechom konkretne ten zo zoohitu, Karlie orthobed, mame ten najvacsi a je uzasny. Da sa komplet cely vyvliect (je na zips) a oprat..nasmu havovi sa na nom spi dobre, najskor bola taka zlaknuta ze preco to pod nou "klesa" :pac: ale zvykla si a rada tam spava :smile:
Ja nelutujem zatial urcite, mame labrošku ešte šteniatko tak na klby do buducnosti to bude urcite super :smile:
A podla mna je to fakt super pelech, vyzera tak obycajne ale nasej strasne vyhovuje to ze si na ten bok moze opret hlavu :hi: tam je tiez vanus ktory sa da vytiahnut, a je akurat tak dobre vysoko ze psikovy to na to polozenie hlavy uplne vyhovuje :jop:
Barbor
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1144

Re: Pelech

Poslaťod lenli » Pon 28.10.2013 12:12

Ako z toho idu chlpy dole?

Viem, ze potah sa da prat, ale hold mam hodne plznuceho ovciaka, takze upratovat treba tyzdenne a pranie kazdy tyzden by neprispelo k dlhej zivotnosti.
lenli
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 591
Bydlisko: Bratislava

Re: Pelech

Poslaťod Barbor » Uto 29.10.2013 9:40

Chlpy zatial neviem povedat kedze mame steniatko a ona este neplzne. Material je taky akoby "brusena koza" a podla mna ak sa to prebehne takou kefou na chlpy ( http://www.zoohit.sk/shop/psi/strojky_a ... lpy/167342

http://www.zoohit.sk/shop/psi/strojky_a ... lpy/166647 ) to pojde pekne dole a netreba to zakazdym prat. My napriklad mame na tom pelechu aj deku cize sa tak nespini :jop:
Barbor
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1144

Re: Pelech

Poslaťod pigie » Sob 01.02.2014 23:43

Skusim sa opytat, nema niekto zaujem o pelechy odtialto http://www.besishop.com ? Rada by som si odtial objednala, ale maju vyssie postovne na SVK + este chcu platbu na dobierku, co su dalsie :money: Tak ci sa nenajde niekto, kto by sa chcel podelit :heh: Inak sa im na to asi vykaslem.
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 10282
Bydlisko: Bernolákovo

Re: Pelech

Poslaťod Margita » Ned 02.02.2014 12:37

skus spravit temu v objednavkach,tam si to otvori viac ludi,ja som si uz vybrala peliesok :angel: akurat aj rozmer maju ze sa mi zmesti do klietky
"Dnes vím, že člověk, který má všech pět pohromadě a jen něco zná o psech, se foxteriérovi vyhýbá obloukem" Zdena Frýbová
"Neexistuje pes, který by měl vlastnosti foxteriéra"Zdena Frýbová

Všetko začína a končí v hlave
Margita
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 5654
Bydlisko: Bratislava -Vereknye

Re: Pelech

Poslaťod Dasha » Ned 02.02.2014 13:23

Ja som si tam tiež už niečo našla :smile: Ale prevziať by som si to vedela asi len v BA.
Evviva Labradores!

... he is the hero of a romantic and mysterious history
Dasha
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 601
Bydlisko: Lúky :)

Re: Pelech

Poslaťod pigie » Ned 02.02.2014 18:18

BA nie je problem, ak sa budeme vediet dohodnut na nejakom spolocne vyhovujucom case. OK, tak otvorim temu, postovne mi napisali 300 CZK (ale na moj konkretny pelech, neviem ci to potom este nenastupa :ua: ) + dobierka, to som si nie je ista kolko, ale mam pocit, ze naposledy som za dobierku davala tiez zo 10 eur :ua: Odvtedy som si povedala, ze nic z CR na dobierku nechcem :heh: Ale ten pelech chcem a co je horsie moj pes potrebuje, lebo mu tieto zdravotne matrace zjavne cez chladne dni velmi vyhovuju :heh: A maju ako jedini poriadny rozmer, ktory mu nebude maly :jop:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 10282
Bydlisko: Bernolákovo

Re: Pelech

Poslaťod luciiik » Štv 13.02.2014 15:02

Ma tu niekto matrac z pamatovej peny? Niekto, koho pes ma aspon tych 50 kg a viac. Iba ma zaujima, ci vyska matraca 10 cm, co je taka ta bezna staci. Ci ho pes nepretlaci az na zem ked je trebars oprety o lakte. :nwm: Chcela som spravit test s mojim vankusom, ale moj pes nejako vyplasene odo mna utiekol. Neviem preco. :lol:
Obrázok
luciiik
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1617
Bydlisko: Nitra

Re: Pelech

Poslaťod Slausa » Str 26.02.2014 14:41

Ked bol rokos maly tak mal iba skatulu od bananov ale ta sa po case rozisla tak som u cinanca kupila taky Lacny obycajny brloh. Uz ho mame asi 3 roky, bol praty, sity, znasilneny a stale zije. Ale posledny rok trochu padli tie Okraje tak som mu dokupila plastovu vanicku , obsila fleece dekou, dala mu tam stary pelech a mame lehno ktore nema paru. A cele t bolo cca do 20 eciek.
Slausa
Moderátor
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1483

Re: Pelech

Poslaťod pigie » Ned 02.03.2014 9:34

No, luciiik, asi takto ti povim. Kupila som zdravotny pelech zo zoohitu - pre mna sakra drahy - pes ho zboznoval ako sa ochladilo, len mu bol maly, tak po par mesiacoch som sa rozhodla, ze mu dam este jeden - vacsi - zoohit vacsiu velkost nemal, tak som vzala z besishopu. A moj pes uz nechce spat na nicom inom :nie: Ten zo zoohitu - na nom v noci poslape - lebo je v spalni - a s povzdychom sa postavi k dveram zo spalne a pyta sa na ten SPRAVNY pelech. Odvtedy v spalni proste nespal. Len poslapal, sadol, vstal a odisiel - mrcha! Z toho, co je teraz v izbe, z toho sa nepohne cele dni, fakt nekecam, vstava len kedc ho vyzvem, ze ideme von. Ta pena nie je na celom matraci, jej sa davaju len 2cm do vsetkych a tych 10cm uplne staci, tento z besishopu je tvrdsi ako zo zoohitu, asi mu viac vyhovuje. A na zaklade tohto, kedze mu tam chodime lihat ked sa s nim bavime, sme zistili, ze sa nam tam lezi ovela lepsie nez na nasich matracoch a ked budu peniaze, menime nase matrace za matrace s pamatovou penou :prd:
Obrázok
pigie
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 10282
Bydlisko: Bernolákovo

Re: Pelech

Poslaťod luciiik » Uto 11.03.2014 19:43

Tiez som poskulovala po tom v zoohite, ale tiez ma odradila velkost, kedze teraz ma tusim 140x120 a je na nom tak akurat. :lol: Skusim teda pamatovku. Vdaka za radu. :jop: Ono zasa nie je vraj pena ako pena. Asi zalezi aj od vyhotovenia a kvality matracov. Ale skusit to skusim aj tak. ked nici ine, bude dobry do kufra auta. :lol: akurat pozeram aj besishop, tie vyzeraju velmi fajn. :yes: skusim este co to pogooglit pohladat aj u nas.
Obrázok
luciiik
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1617
Bydlisko: Nitra

Re: Pelech

Poslaťod Minnie » Str 27.01.2016 16:07

Mate niekto skusenosti s pelechmi scruffs? Potrebujem takyto typ https://www.andreashop.sk/files/product ... 1202_1.jpg len som nasla, ze tato znacka nema nejake extra pevne okraje. Zas nechcem az sa mi z neho pes vysypava. Pripadne nevedeli by ste mi odporucit nejaku znacku pelechov tohto typu? Pevnejsie boky a najlepsie vyberatelny vankus :no:
Na svete nie je toľko tmy, aby dokázala zhasiť jednu maličkú sviečku.
Minnie
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 333
Bydlisko: Jelenec

Re: Pelech

Poslaťod zuzkabluzka » Str 27.01.2016 16:10

Skúsenosť nemám, ale zvedavo obzerám: http://www.zoohit.sk/shop/psi/pelisky_a ... vni/229681
Koniec dobrý, všetko dobré. :)
zuzkabluzka
Big Dog
 
Príspevky: 1719

Re: Pelech

Poslaťod hisham » Štv 28.01.2016 1:30

Ten vyzera super a makucko :aaa:
Nothing's ever lost forever, it's just caught inside the cushions of your couch
and when you find it you'll have such a nice surprise.

______
@haku.groen
hisham
Big Dog
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 1189

PredchádzajúciĎalší

Späť na Potreby pre psy