Maximo

Sem píšte všetko ohľadne granúl.

Maximo

Poslaťod The Stig » Pon 18.03.2013 14:53

Caute vsetci, Nedavno sa mi dostal do ruk reklamny letacik na granule maximo, malo by sa jednat o granule ceskeho povodu no a chcel som sa popitat na vas nazor ci su to dobre granule, popripade ci mate s nimy neake skusenosti.

Zlozenie Maximo Premium Lamb:

Premiove krmivo. vyrobene z kvalitni jehneci moucky (z Noveho Zelandu) zvisujici odolnost organismu proti alergiim (zejmena zazivacim a koznim).

Kvalitni susene maso (jehneci - 30%), zarucuje vysokou stravitelnost bilkovin. Obiloviny (kukurice a vytazky z kukurice, ryze) zajistuji prisun sacharidu. Pouze tuky (napr. veprovy tuk a lososovy olej) jako zdroj energie, zabezpecuji vyvazeny prisun Omega 3 a Omega 6 nenasycenych mastnych kyselin. Pridavky chondroprotektiv optimalizuji pohybovy aparat. Zelenina (hrach, mrkev) dodava organismu nejen dulezite vitaminy v prirodni forme, ale priznive ovlivnuje traveni a cinnost vnitrnich organu psa. Probiotika zlepsuji travici cinnost.

Slozeni: maso a produkty zivocisneho puvodu (susene jehneci maso), obiloviny a vedlejsi vyrobky z obilovin (ryze, kukurice, kukuricny gluten, lenene seminko), tuky a oleje (veprove sadlo, lososovy olej, leneny olej), zelenina (hrach, mrkev), pridavky na zlepseni pohyboveho aparatu (chondroprotektiva), yucca, probiotika, vitaminy a mineralni latky.

Dele obsahuje:
antioxidanty, konzervanty

Analytycke slozky:
Hruby protein 26%
Hruby tuk 14%
Anorganicke latky 5,6%
(hruby popel)
Hruba vlaknina 3,1%

Pridane doplnkove latky:
Vitamin E (alfatokoferol) 135 mg/kg
Vitamin A (EU 672) 14.400 m.j/.kg
Vitamin D3 (EU671) 1.600 m.j/.kg
Fe (siran zeleznaty monohydrat E1) 166 mg/kg
I (jodid draselny E2) 1,1 mg/kg
Co (siran kobaltny heptahydrat E3) 0,6 mg/kg
Cu (siran mednaty pentahydrat E4) 22 mg/kg
Mn (oxid manganaty E5) 47,8 mg/kg
Zn (oxid zinecnaty E6) 200 mg/kg
Se (selenicitan sodny E8) 0,2 mg/kg

Vopred dakujem za vase rady a pripomienky.
The Stig
Okoloidúci
 
Príspevky: 1

Re: Maximo

Poslaťod kikusqua » Sob 30.03.2013 21:17

no ľudia čo je ??? :nwm: prečo nikto nekomentuje ? aj mňa by zaujímalo hodnotenie niekoho kto sa vyzná... je mi jasné že budú len skritizované, ale dôvody by ma dosť zaujímali :no:
kikusqua
Okoloidúci
 
Príspevky: 6

Re: Maximo

Poslaťod bela2001 » Ned 31.03.2013 12:31

patri to ku granuliam Luso Dog,maju ich na stranke
http://www.lusodog.sk/titulka/
predavaju sa aj v 20 kg baleniach-645 kc,takze nic moc
15 kg stoji 277 kc,tak sa este pytaj ci su dobre :pac:
to snad vidi kazdy ci su dobre :kak:
bela2001
Hafan
 
Príspevky: 613

Re: Maximo

Poslaťod kotatkomimi » Sob 06.04.2013 21:53

Tak mi sme s našou Bullterierkou práve na týchto granuliach.... a neviem si ich vynachváliť.

Keď sme si ju doniesli domov ako malé štendulo asi do pol roka som ju kŕmila varenou stravou (ryža, cestoviny, kuracina, hovädzina, zelenina....) Chcela som aby aspoň do 6 mesiacov dostávala kvalitnú stravu pretože ako sme ju doniesli domov bola skoro stále chorá... dostala všetko čo mohla a u vererinára sme boli aj 2 - 3x do týždňa. NO keď som začala chodiť do práce a času na každodenné varenie ešte aj pre psa nebolo ... tak som jej objednala štenacie granule ACANA.... pretože som si myslela že sú to kvalitné granule ... zozačiatku bolo všetko ok.... granule žrala s chuťou ale jej zdravotný stav sa nezlepšil ani nezhoršil bola na tom rovnako... no asi po 2 týždnoch mi ich odmietla celkovo žrať... tak sme prešli na Purina Pro Plan Puppy Original Chicken & Rice...no zmena zas žiadna a po čase ani chuť ..pes bol dakedy aj 2dni radšej hladný....rovnako sme pochodili aj s Trainer Natural tak sme zas prešli na Royal Canin Special Club Performance Adult CC... a tu už teda zmena nastala.... Biela dostala celkovú alergiu.... spravili sa jej hnisavé vyrážky po celom tele ktoré si dokázala zodrieť až do mäsa.... o labách ani nehovirím tak sme zas bežali k veterinárovi ktorý bol už znás sám zúfalí a odporučil nám na 2 mesiace celkom vyradiť granule, konzervy, odmeny .... a kŕmiť čisto len mäsom cestovinami ryžou a zeleninou.... už prvý týžden sme zbadali zlepšenie tak nám aj veterinár potvrdil alergiu na všetky krmivá pravdepodobne pre obilniny ktoré obsahujú .... Potom mi známi s rovnakým problémom (jeho vlčiak bol tak isto ,,alergik,,) odporučil tieto granule Maximo..... v živote som o nich nepočula... ale tak za vyskúšanie človek nič nedá..... začali sme kŕmiť nimi a musím si poklopať :lol: pes je úplne v pohode a u veterinára sme boli naposledy v januári na očkovaní proti besnote.... :jupi: Tak takáto je moja skúsenosť s týmito granulami..... Neviem aké skúsenosti majú ostatný ale ja som rada že sme konečne po 2rokoch trápenia našli to pravé pre našu kočku.... :yes:
I love my white Bull Terrier
Obrázok
kotatkomimi
Nováčik
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 30
Bydlisko: Dolný Kubín

Re: Maximo

Poslaťod Bárny » Sob 19.10.2013 20:09

Zdravím všetkých!
Napíšte tí, ktorý máte skúsenosti s týmto krmivom.
Dobré , alebo zlé.
Ďakujem
Bárny
Okoloidúci
 
Príspevky: 1

Re: Maximo

Poslaťod Kustar » Štv 24.10.2013 13:38

Podla zlozenia co citam,tak je to furt lepsie ako tesco granule a podobne sracky.
Kustar
Šteniatko
 
Príspevky: 70


Späť na Granule a konzervy