a nie len Lordik :Dlucik píše:Ale fakt niektore retrievre vyzeraju pri macke ako pity - Van, ked si predstavis takeho mierumilovneho zlateho kludneho Lordika, ktory sa pri macke meni na diabla![]()
No to je zakon schvalnosti...u nas najkrajsie vypracoval srstnatu, z ktorej som mala nocne mory a najhorsie kacenu, ktoru robil bez problemov pocas treningu. Asi uz mali toho dost po celom tyzdni.lucik píše:Mne sa o 1.cene ani nesnivalo no trosku ma mrzi znizena znamka z prinasania kaceny (pustila), ktoru cely tyzden nosila ukazkovo a tiez z poslusnosti..
lucik píše:To som najskor nevedela preco znizili, ale tak spatne uvazujuc, asi sa im nepozdavalo, ze po revirovani mi odbehla k rozhodcom (ja koza som si ju neuviazala hned a ako sa rozhodcovia pohli, Gipsy mala dojem, ze maju zver) a odvolala som ju az na tretikrata trosku viac som ju musela upozornovat aby nenapinala vodidlo pri nastupe na discipliny so zverou (zhava bola).. ale ajtak sa tesiiiiiiiiiiiim
![]()
ja myslim, ze ak to takto rozoberas, tak skor to privolanie, ako napinanie voditka pred disciplinou. Lebo to by sme my mali za nulu a nie za plne :) Ron je zhavi az moc...neviem, mozno zohladnili plemeno, ale pochybujem, lebo poznal ho len jeden rozhodca...druhy si moc nefandim, ze vie cosi o flatej nature. V kazdom pripade, mame to za sebou a ako citam, tak obe lepsie ako sme cakali :)