zuzkabluzka píše: no a predmetný pes bol pred x rokmi cvičený na obranu vodítka/paničkinho ruksaku. Samozrejme nebol teraz pod povelom, .
Elis píše:Offtopic: to ze je pes schopen hlidat veci je jeden z duvodu, proc si ho clovek kdysi domestikoval![]()
me prijde docela smutne, ze ted se to bere jako "asi chyba vycviku", kdyz pes samostatne zasahne
Ne obrany mi strpcuji zivot "se sportakem", spis ta psi neomalenost, nebo jak to napsat, kterou moc neusmernuju, protoze mi v podstate na sport vyhovuje - vsechno delaji naplno. A to - i kdyz je to fakt v dobrem - desi lidi![]()
steneti jsou dva roky a letos prvni svatky se chovala "normalne" = prijde po vsech 4 k detem, se vsema 4ma nohama na zemi se zastavi a necha se bez pohnuti pohladit od prvniho setkani ne az po 2hodinove prochazce
wer píše: takze psik ma chodit pekne pri nohe po ulici a byt kludny, neskakat, nezrat nic len tak a tak podobne
Elis píše:steneti jsou dva roky a letos prvni svatky se chovala "normalne" = prijde po vsech 4 k detem, se vsema 4ma nohama na zemi se zastavi a necha se bez pohnuti pohladit od prvniho setkani ne az po 2hodinove prochazce
DogloverZV píše:akciu na obranach atd, ale zaroven by som chcel psa dobraka u ktoreho by som nemusel davat vzdy pozor pri detoch, alebo aj inych ludoch...
Späť na Športová a služobná kynológia