Offtopic: inak Šťastný Nový rok všektým dogforákom
Sinuhet píše:meraja Offtopic: to je extrem, takto sa to neda zovseobecnit. Moja Sara sa tiez boji delobuchov ale nastastie ked si ju zoberiem na ruky tak sa ukludni, samozrejme von v kritickom case nechodime. Este k tomu psiku co skonal, je velmi pravdepodobne ze by skor ci neskor aj tak dostal infarkt
Sinuhet píše:Mi so Sarou to mame este tazsie, sme po tazkej operacii... Vencili sme sa o 18:00 co bol este relativny pokoj a pojdeme este raz podla podmienok o 02:00 az 03:00
obsidian píše:Podarilo sa mi zaspat a nasledne nepodarilo zhliadnut ohnostroje. Clovek caka rok a nakoniec zaspi, strasne. Ani neviem, ze kolkym ruky poobtrhalo.
Sinuhet píše:Co takto pouzivat nahubok, ja si na sidlisku bez neho neviem predstavit kludne vencenie.
Sinuhet píše:Offca a co takto v nahubku natlacene obrovske![]()
Mackie píše:Offtopic: vzhladom na to, ze sa ma to tyka, tak ma hned napadlo - chapem, ze najdeneho psa je dobre nakrmit, ale co ked je alergicky alebo ma dietu.. keby niekto dal mojmu psovi nejaku konzervu, nepotesil by ma, ale vobec
Sinuhet píše:Slawin plastika zaludka. Sara mala vrodenu vadu, zuzeny prechod medzi zaludkom a crevom. Zaroven sme sa dozvedeli ze mame zaludocne vredy, ale tie boli sposobene pravdepodobne tymto problemom.
P.S. mam sluzobne aj sukromne cislo na doktora Faga, len neviem ci ho mozem zverejnovat
Sinuhet píše:P.S. mam sluzobne aj sukromne cislo na doktora Faga, len neviem ci ho mozem zverejnovat
Baarbora píše:símvás, neviete niekto nááhodou, či sa do Maxu v Poprade dá ísť so psom??
Baarbora píše:símvás, neviete niekto nááhodou, či sa do Maxu v Poprade dá ísť so psom??
meraja píše:Tak a je to jasné,Benny ide v najbližšej dobe do útulku![]()
Bože načo som ho len chcela,mohol mať kdesy pokojný domov nie ako u nás
Sinuhet píše:adushiik4 Sara ma 9 mesiacov
meraja píše:Offtopic: Nyssa prečo už nie si chovateľka?
meraja píše:muffin čítala si si ten link?a už sa tu nehádajte,každý ma inú metódu výchovy
.Ovláda základné povely.
Ale... Nie je v tom sama, ale celá jej rodina, keďže všetko toto dovolili![]()
adushiik4 píše:Offtopic: :pac: viem , že ja píšem furt v najvhodnejšej chvíli ale.. kikula22... ten avatar je úžasny
meraja píše:janas tomu verte,vždy si rady od starších beriem k srdcu!!!!keby nebolo nyssy a ostatných v tej téme Hugo by sa nikdy nenaučil to čo vie a neuvedomila by som si kde vlastne chyba je
janas píše:Veď ako si môže nechať jeden chlap do seba kúsať ratlíkom?
monika.o píše:meraja: keď skáče do teba,chyť ho a prevaľ na chrbát...nie je to žiadne hebedo,keď máš reflexy,nič sa ti nestane a Benny uvidí,že ty si šéf...
Basha píše:Muffin, to s tym krikom by som prave nerobila, tym sa nic nevyriesi, akurat sa pes este viac rozdrazdi a mozu mu rupnut nervy, co nemusi byt sranda ani u maleho ratlika. Krikom si urcite respekt pri psovi nevybudujes.:
Tak ja by som zacal moju vychovu po podobnom incidente tym ze by som toho "micro dobermana" chytil za gule a vyhodil na zahradu
meraja píše:sinuhet toto počúvaj z každej strany,no ale ty by si to svojmu psovi urobil?[
Baarbora píše:
símvás, neviete niekto nááhodou, či sa do Maxu v Poprade dá ísť so psom??
Mackie píše:janas píše:Veď ako si môže nechať jeden chlap do seba kúsať ratlíkom?
no podla mna z toho ako sa ten pes sprava je jasne, ze to "ten chlap" nenechal
nejaky dovod musi mat, ak je doma od 3 mesiacov a stale je zlostny.. ale ako pise meraja, skace aj do nej, a ako pise, ani zakricanie ani po zadku nepomaha, ani ze mu nieco "zatrhla" - to nema nic spolocne s vycvikom ani s vychovou
meraja drzim palce, nech sa to vyriesi k spokojnosti vas aj psov, a niekedy treba mat gule a uvedomit si, ze sa situacia nezvlada a je to zle pre tie psy
a ako to, ze ostane len jeden pes? to ako aj tie velke pojdu prec?
MisheliQ píše: Na výchove sa podieľa celá rodina, respektíve všetci, čo so psom žijú. Podľa mňa, v prvom rade by ste mali hľadať chyby vo vás.
Slawin píše:cakala som zas zbytocne nadnesenu a nafuknutu blbost ako s paranormal activity...
meraja píše:Keď ma hryzie len mu poviem rázne fuj a aj keď to nezaberie napriek hryzeniu ho nasilu zoberiem.Ale skúšala som to aj za tu kožu na krku.
mishel neviem čo so čítala ten link,ale Benny skáče do každého chlapa okrem môjho brata a uja.
Mackie píše:tak ja uz mozem s cistym svedomim povedat, ze sa mi podarilo "presvecit" psa, zesa nerobi na chodniku, ale na trave
Offca píše:Mackie píše:tak ja uz mozem s cistym svedomim povedat, ze sa mi podarilo "presvecit" psa, zesa nerobi na chodniku, ale na trave
Ako si ho presviedčala???
pigie píše:Offtopic: PA nie je podla skutocnej udalosti. Tocil ju ale reziser, ktory mal osobnu skusenost s PA
Ale skúšala som to aj za tu kožu na krku.
mishel neviem čo so čítala ten link,ale Benny skáče do každého chlapa okrem môjho brata a uja.
raky píše:Offca píše:Ako si ho presviedčala???
dobre položená otázka![]()
Offca píše:Leni, tak som zvedavá, koľko ich bude!![]()
GRATULUJEM!
Lena píše:ked sa s tým človek zmieri tak sa na to aj teší
Sunny píše:Mne sa podaril úžasne neskutočne skvele strávený Silvester. V prvom kole na Muráni, v krásnej romantickej chatke s petrolejkami, ohňom v krbe, latrínou vonku a vodou v studniAle skvelá partia ľudí, psov, vonku krásne snehovo, čo viac si priať. Cez deň sa turistikovalo, po večeroch sa hralo a spievalo, no čo viac si priať
Nejaké fotky, keby niekto chcel: http://moncatko.rajce.idnes.cz/Predsilv ... j_planine/
No a potom sme sa presunuli do Mošoviec za musher rodinkou, spolu s Betkou, Pocou, zastavil sa aj Whisper na cvhíľku. Tam sa tiež hralo, spievalo, tancovalo, Silvester sme oslávili hneď 3 krát, pre istotu, psiská si aj zatrénovali - a ja som pekne v suchu len čakala, kedy sa mi psi vrátia z trate a niekto iný sa bude oberať od blata
Ale Whisper ako novopečený musher sa vôbec nesťažoval
Teraz nabehla krutá pracovná realita a mne je hrooozne moc smutno za tým všetkým
Lena píše: to bude prvý vrh tak meno na A a že ktovie kolko ich bude
calwen píše:To Pocina Bria - predok v nedohladne, zadok v objektive![]()
leuska píše:Lena,aj ja gratulujem,nech ti to rychlo ubehne a stastne sa to skonci![]()
Offca píše:...O to viac, že si tento svoj údel začínam čoraz intenzívnejšie uvedomovať![]()
Offca píše: Zbláznim sa. O to viac, že si tento svoj údel začínam čoraz intenzívnejšie uvedomovať![]()
Bibiana píše:Lena píše: to bude prvý vrh tak meno na A a že ktovie kolko ich bude
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak toto je parádne!
Záujemcov už máte?
![]()
Offca píše:Calwen, po zopár stresoch a následných úľavách mi aj celkom dochádza, že ono to aj celkom že milé môže byť, a či stres stresom je a úľava úľavou.. a vlastne sa teším, že moje filozofovania bejvávajú dlhé, a že k záveru sa dopracujem asi najskôr o takých 5 rokov, ak vôbec.. a takA vlastne sa len zneisujem pre prípad akéhokoľvek záveru, aby mi pak, ak by sa náhodou čosik podarilo, nebolo jasné, či je to zlé alebo dobré... pre vlastné dobro
![]()
a (napokon) či stres stresom je (či je strach z otehotnenia oprávnený a nie je úľavou) a úľava úľavou (či je úľava z neotehotnenia oprávnená a nie je stresom)
by mali jednoznacne zaradit do medicinskeho slovnikaogravídniť ma
calwen píše:Joj Raky a vies ze ty preco - lebo tebe to nikdy nehroziloTeda aspon dufam
Aj ked teda k tym nohavickam co udajne nosis by to clekom sedelo
Offca píše:calwen píše:Joj Raky a vies ze ty preco - lebo tebe to nikdy nehroziloTeda aspon dufam
Aj ked teda k tym nohavickam co udajne nosis by to clekom sedelo
Prééésne toto hneď napadlo aj mnéé!!!
vavrena píše: a slovíčko ogravidniť si asi navždy zapamätám.
Offca píše:Len aby nemalo zasa dieťatko predispozíciu takú, že z neho vyrastie asketický mních.. príp. filozof jak já - to sa môže ísť rovno zahrabať (ako ja v úvode tohoto príspevku)![]()
Rhea maly diabol píše:Nieco taketo:![]()
![]()
![]()
ach
![]()
?
Rhea maly diabol píše:..som tom trosku editla, aby daval pribeh zmysel
Offca píše:
Lena, myslela si už na mená?
Lena píše: Mňa zaujíma len jedna jediná vec. na čom šlape ovečka![]()
Sunny píše:Lena píše: Mňa zaujíma len jedna jediná vec. na čom šlape ovečka![]()
Ak ma moje zoologické vedomosti neklamú, ovečka väčšinou šlape na tráve. Prípadne na vydupanej tráve, rozumej holej zemi a vtedy treba ovečku presťahovať na novú trávičku.![]()
![]()
![]()
Lidi, ja z vás umrem, díky za fajn štart do pracovného dňa
Mňa zaujíma len jedna jediná vec. na čom šlape ovečka
Offca píše:Rhea maly diabol píše:Nieco taketo:![]()
![]()
![]()
ach
![]()
?
![]()
![]()
![]()
Ale keby niečo, túto- módu začala Slawin, tak nech nám to tu nikto nemá za zlé
![]()
Calwen, trdlo, hovorila si len o Trstenej! (aj ked si viem predstaviť, že viac sa do tej dlžky hovoru nevtesnalo) Normálny človek si hned predstaví Oravu, konkrétne mne sa automaticky vybaví Orava spred týždňa a problémy s mrznúcou naftou.. a potom mi to ozaj netreba mať za zlé![]()
Gabčíkovo = 56km po Dunaji. Keby som mala plnú nádrž, nevidela by som to tak tragicky
Budúcnosť je naša!!!
Idem do hajanDobrú!
Obsidian, hm..a teraz môžem premýšlať, prečo som ešte nad pieskom nepremýšľalaVek? Nezáujem? Neznalosť?
Potom zbadal zajaca a dve minuty ho nebolo
Offca píše:Rhea maly diabol píše:Nieco taketo:![]()
![]()
![]()
ach
![]()
?
![]()
![]()
![]()
Ale keby niečo, túto- módu začala Slawin, tak nech nám to tu nikto nemá za zlé
![]()
Walus píše::heh: Zlatý je... tuším další psík -ako už spomínala Lucifer- s vyleštenými guľkami![]()
.. By ste cez to mali dávať CENSORED
![]()
![]()
![]()
![]()
A tá poloha pri spaní...![]()
![]()
Amaguk píše:Offtopic:Potom zbadal zajaca a dve minuty ho nebolo
2 minutyno tomu hovorim zdrh
...sory, ale na toto som nemohla nezareagovat![]()
Naty píše:Tak my sme dnes boli u vetoša s malým.
Najprv sa nechal "podplatiť" piškótou. A to tým spôsobom, že si obe polovice (čo už štvrťka je pre neho veľa) napchal chytro do papulky a potom sa skoro pridusilNo držal celkom obstojne. Síce zakňučkal miláčik ale nepohol sa.
Vyzerá, že zatiaľ nemá, ani hrčku (tfuj, tfuj), uvidíme do zajtra.
Dali sme si zapísať dátum tak, aby to vyšlo na ten Trenčín, už len potom razítko, keď nám potvrdia prihlášku a máme vybavené
krista píše:Tak ako calwenkin Marďoch má zlu karmu čo sa týka nôh,náš má podobné dlhy v oblasti zašívania,dnes nám ho zašívali 7x.....Ráno s nim mužík venčil,dobehol k nemu pes z domov oproti,bez gazdu,bez vodítka,rovno si to napálil do Morisa,chňapol zadné stehno a nepustil.Muž ho chcel rychlo dvihnuť ,pes bol tak zakusnutý,že mu natrhol slabiny z vnútra stehna.....
Má 12 stehov,prebral sa už z narkózy a v jednom kuse zavýja.....je mi ho veľmi ľúto,neviem mu pomôcť,poznáte niekto toto? http://www.vetservis.sk/sos.vetservis.sk/pou_itie.html je to na prírodnej báze,reku aspoň nech nestresuje,kvôli golieru...Bola som za majiteľom toho psa (1/2 x vyšší od nášho),ten zatĺka,že ich Beto níííííkdy nechodí sám von,dnes ráno ani nebol vonku.Sú to 1/2 romovia,neviem či sa oplatí s nimi naťahovať,asi sa na to vy,trochu som im pohrozila mestskou políciou a odišla som....mám opatrovateľskú dovolenku,1.noc asi nebudeme spať,Moris bude bdelo trpieť....
Offca píše:vyrehotaná, vypleštené oči, výraz "som paňou ulice a kde je další adept na vyštekanie?!"
Donna píše:Betka ani sa ti nedivim ze ta kustik bolia krize
calwen píše:Rheuska ked robi len to ze cumi tak je to okViem o com hovorim. Ja mam velkaca podobne postihnuteho, az na to, ze on mi po tych nohach ide
Minuly rok som skoncila hned niekolkokrat na zemi, tento sa zatial drzim
usagi píše:tak ja som dnes videla sanky tahane malamutom nazivo pod nasimi oknaminormalne som tomu krpcu zavidela co sa vozil
tak som zo srandy zapriahla boby,posadila kamoskinu sestru (2roky) a to trdlo tahalo
aj ked to bol uzasny pohlad,som to po chvilocke radsej zrusila-asi tazko moze tahat taky naklad 3 kilovy pes
inak uplne si sneh uzivame a aj tie udivene pohlady majitelov "zamrznutych" psov ze to vonku zvladame
suseda nemohla vyvencit cely den maltezaka a ja som jej hlodla ze my sme boli vonku 3 hodky a to sme mali pred sebou este vecernu polhodinkovu prechadzku.len ma hneva ze sa tym snehom vkuse napchava a zakazdim sa mi vrha pod nohy na poletujuci sneh
Rhea maly diabol píše:calwen píše:Rheuska ked robi len to ze cumi tak je to okViem o com hovorim. Ja mam velkaca podobne postihnuteho, az na to, ze on mi po tych nohach ide
Minuly rok som skoncila hned niekolkokrat na zemi, tento sa zatial drzim
Normalne nechapem co luda na tych prastenych pastieroch vidia![]()
![]()
..ved oni su streleni jeden jak druhy
Cathie píše:...ked maju nejaku peknu ukazku niektorych jej magorovin.. a ku koncu maju len jedinu otazku - "preboha PRECO???"![]()
![]()
Cathie píše:Luci, Zuzi.. vsak toto, ja ked idem s niekym nezainteresovanym vencit a rozpravam o Story a vseobecne o borderkach, tak ludia pocuvaju, pocuvaju; najlepsie este, ked maju nejaku peknu ukazku niektorych jej magorovin.. a ku koncu maju len jedinu otazku - "preboha PRECO???"![]()
![]()
meraja píše:Teda usagi to je fakt vrcholJa nenávidím takýchto ľudí.Si jej mala riadne vynadať a tú malú metličku zakopať do tej hŕby snehu.Fakt vrchol u nás.Charlie je ok?
calwen píše:Cathie píše:Luci, Zuzi.. vsak toto, ja ked idem s niekym nezainteresovanym vencit a rozpravam o Story a vseobecne o borderkach, tak ludia pocuvaju, pocuvaju; najlepsie este, ked maju nejaku peknu ukazku niektorych jej magorovin.. a ku koncu maju len jedinu otazku - "preboha PRECO???"![]()
![]()
![]()
![]()
Aj na mna sa ludia divno pozeraju ked rozpravam o Mardim, ale uz som si zvykla a nemenila by som
Lena píše:Offtopic: No dobre, dnes večer som sa ešte nesprchovala ale snáď to nie je cítiť až k vám![]()
Ale ne.cítim sa na figu.ale teraz mi je lepšie od žalúdka. už by konečne mohol doktor ordinovať nech mi povie na čom som a či si to len nenamýšlam
krista píše:Usagííí![]()
ako film som to mala pred očami
![]()
Amaguk píše:calwen píše:Cathie píše:Luci, Zuzi.. vsak toto, ja ked idem s niekym nezainteresovanym vencit a rozpravam o Story a vseobecne o borderkach, tak ludia pocuvaju, pocuvaju; najlepsie este, ked maju nejaku peknu ukazku niektorych jej magorovin.. a ku koncu maju len jedinu otazku - "preboha PRECO???"![]()
![]()
![]()
![]()
Aj na mna sa ludia divno pozeraju ked rozpravam o Mardim, ale uz som si zvykla a nemenila by som
na mna sa zase divne pozeraju, ze mam severanaholt. su ti ludia nejaki divni
![]()
usagi píše:"ja som vzdy vravela ze ratlik je nebezpecny" suchajuc si bradu odchadza prec
Lena píše:Meraja tak sme sa pekne nasmiali s priateľom , aký je zlatýto je papulka teda
![]()
bože ale ako si ho to naučila..my nemáme šancu tohto trula to naučiť...
usagi píše:otvorim vchodove dvere a ledva prestrcim nohu uz sa zboku (nemozne vidiet skor) vyruti mala protivna akoze yorkovska obluda a vrhne sa zurivo na charlieho,vtom okamihu bleskovo a instinktivne odkopavam prachovku do hrby snehu,ktora raketovou rychlostou leti spat a ostava zaseknuta na mojej novucickej-nastastie hrubej hard cizmy...v tom leti za mnou splasena blondinka,ze co to robim s jej psom,strhava ho z mojej nohy a chlacholi slovami:"no tak kluuuud(york sa mece a vrci jak besny)moje,uz ti nic neurobia-york sa zahryzava blondynke od sameho jedu do brady ona ho odhadzuje na zem a ten maly ozembuch sa opät pusta do mojho psa,naco ho ja chnapem za kozu,prevraciam na chrbat a od samej zurivosti vrcim jak uteceny pacient psychiatrickej liecebne...naco pes stichne (zjavne vyhukany) a ja podavam metlicku do ruk blondinke,ktora po skonstatovani :"ja som vzdy vravela ze ratlik je nebezpecny" suchajuc si bradu odchadza prec
usagi píše:
otvorim vchodove dvere a ledva prestrcim nohu uz sa zboku (nemozne vidiet skor) vyruti mala protivna akoze yorkovska obluda a vrhne sa zurivo na charlieho,vtom okamihu bleskovo a instinktivne odkopavam prachovku do hrby snehu,ktora raketovou rychlostou leti spat a ostava zaseknuta na mojej novucickej-nastastie hrubej hard cizmy...v tom leti za mnou splasena blondinka,ze co to robim s jej psom,strhava ho z mojej nohy a chlacholi slovami:"no tak kluuuud(york sa mece a vrci jak besny)moje,uz ti nic neurobia-york sa zahryzava blondynke od sameho jedu do brady ona ho odhadzuje na zem a ten maly ozembuch sa opät pusta do mojho psa,naco ho ja chnapem za kozu,prevraciam na chrbat a od samej zurivosti vrcim jak uteceny pacient psychiatrickej liecebne...naco pes stichne (zjavne vyhukany) a ja podavam metlicku do ruk blondinke,ktora po skonstatovani :"ja som vzdy vravela ze ratlik je nebezpecny" suchajuc si bradu odchadza prec
Lena píše:Meddy tak to je teda perfektnéaž som sa nasmiala...suprové...to bolo také že:veď keď inak nedáš tak aspoň raz šteknem ale čakala som že tým chvostíkom rozrazí parkety
Amaguk píše:kokooooostak to si teda predstavit viem, bo viem, aky je to puch aj bez pripalovania
![]()
vobec sa divim, ze mas tu odvahu to varittoz drzim palce pri vetrani bejvaku, v tomto pocasi to asi nebude take jednoduche
meddy píše:tak sme natocili![]()
vysledok 3 rocneho pasivneho snazenia sanormalne jej to az tak dlho netrva ale uz sme to dlhsie netrenovali tak kym sa nastartovala vyskusala vsetky zvuky co ovlada
teda este si zabudla kychnut
meddy píše:tak sme natocili![]()
vysledok 3 rocneho pasivneho snazenia sanormalne jej to az tak dlho netrva ale uz sme to dlhsie netrenovali tak kym sa nastartovala vyskusala vsetky zvuky co ovlada
teda este si zabudla kychnut
Amaguk píše:meddy, bohovska jea ako vztrvale vrti chvostikom a oblizuje sa, ze: panicka, ved ja som dobra havinka, tak ved uz ma nechaj, ja to stekanie nerada
tak toto je tedaNakoniec prisiel rychlik, ktory u nas normalne nezastavuje... ohlasili ho takto "Vlak do Brna vynimocne zastavi na 2. kolaji a bude tu stat niekolko minut...alebo hodin...ja neviem."
Tak som nastupila, sice nezastavoval, tam kde som chcela, ale dalo sa ist busom. Po 15 minutach sa ozvalo: "Ospravedlnujeme sa za meskanie vlaku...z dovodu straty lopatky na uhlie..."Po dalsich 5 minutach sa ozvalo: "Rychlik do Brna bude pokracovat. Kralovo pole (1. zastavka v Brna) vydalo povolenie k zastaveniu...a potom sa uvidi..."
Amaguk píše:jo, to je velmi dobry filmskoda, ze nemam Jojku
Donna píše:...keby ste poculi tie vzdychy vo vagone
Donna píše:...a navyse po asi 13 km chodenia v tej kose sme boli docela dost unaveni
Lena píše:Offtopic: Naty to tvoje slovíčko nijaké ma vždy dostáva do tranzu![]()
hlavne keď má úplne iný zmysel ako myslíš ty
![]()
prepáč
![]()
ale to v dobrom
![]()
nie že sa urazíš
Offca píše:trapny pes.. trapne cviky.. trapna ty..
On je tak milý chlapec, ako sa vyžíva vo vychovávaní toho malého špunta "Vidíš, teraz je to moja rukavica a ty si kludne pindaj, ale neskús sa toho dotknúť..proste moje" Ako sa snaží pôsobiť prirodzene autoritatívne, so stojickým pokojom..a pritom je to taká šišnutá trúba mlaďasovská
zeane píše::haha: pozerám, že sa nám príbuzenstvo rozširuje...
calwen píše:Co ty vies Offca ci ja denne nestriham, nefarbim a nezehlim Mardimu srst![]()
lulu píše:Ja som prečítala mentalista![]()
Donna píše:zima mu nemoze vadit az takto..staci ze ho obliekam ..
Baarbora píše:a jako, filaova nejde k ruzovej??
usagi píše:Offca píše:trapny pes.. trapne cviky.. trapna ty..
jo jo,sak ta pc hra je samo,kamo lepsia-tutofka![]()
ale to zas nee,ze by som naschval cvicila,ale bolo mi ho luto,zacala som sa snim hrat a my pri hre,co,to pecvicime vzdy
Nisus píše:Ja zavislak jeden!!!Tu ficim na df, fb a roznych hrach a pritom som zabudla na vecernu vencovacku!
![]()
No nic, idem do tej hlbokej tmy