To agility v BB je myslím v takom štadium ako bolo pred tromi rokmi

julieta píše:Jarka, no co, zistila si nieco??? Inac nemate nahodou zlte suzuky alebo nieco take? dnes ked som isla k rodicom na zapad, tak som videla zlte auto a vpredu taka vlcikovska hlavicka![]()
ak by sa teda nepodaril ten pozemok vo ZV tak by sme mohli tu DT dat nejako dokopy. co vy na to? nechame si este tyzden na zistenie toho ZV a ked nic tak sa realizujeme v DT???
Inac neviete nahodou ako sa vyvija agility v BB???ci tam nie je nieco nove?
julieta píše:jasne, budeme netrpezlivo cakat na spravya ak ides zajtra vystavovat, tak drzim palce.. drzte sa s malym
ceky píše:ahojte
Bolo by fakt mozno dobre sa stretnut na zaciatku a porozpravat sa o tom ako by sme to mohli zrealizovat. Teraz neviem ako to budem stihat, lebo vcera som bol v NR na vystave a o tyzden som zase v Ostrave ale nejak sa dohdoneme.v nitre sme boli uspesní.
JaRkA píše:a čo tak sobotu 11.04. ?? dakedy poobede ??? aa mozme ist k nam na chatu.... to je blizsko aj kde je cvicak mohli by sme sa tam ist pozret...... ja budem cele velkonocne prazdniny na chate a mozete zobrat niekto aj psikov a aspon sa vyblaznia..... chatu mam na priehrade a niekde by som vas mohla pockat a tak .... co vy na to ?