Stránka 17 z 19

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Pia 21.12.2012 1:42
od Haleth
Bebis prečo citrónová kôra? :oo:

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Pia 21.12.2012 9:56
od Bebis
Haleth píše:Bebis prečo citrónová kôra? :oo:

krajšie potom voňajú :hi:

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Pia 21.12.2012 12:11
od Haleth
A pes je s tým ok? Pretože moja by to nezožrala a to vôbec nie je vyberavá. Ale pes a citrusy...

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Pia 21.12.2012 12:48
od Bebis
:nwm: v pohode... nemyslím si, že by tá kôra psovi nejak vadila, ono to nie je ako vnútro citóna, prípadne šťava... :smile: a zase tam toho nie je neviem koľko, Roen tiež citrusy nejak extra nemusí, ale toto zožerie ako nič

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Štv 27.12.2012 18:04
od Asgrand Anteaus
dievčence ktoré chcete sušiť...NAY od dnes má v povianočnej akcii ventilátor bez ohrevu za cenu 6,90 eurčekov a za 15 eurčekov halogenový ohrievač (veľmi malý a spratný/presuši v krátkom čase do dokonalosti)

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Ned 03.02.2013 1:59
od zaza03
Našla som video na jednoduchú zdravú domácu zmrzlinu. Presný postup vo videu + traja nedočkavý modrooký diváci :no:
http://www.youtube.com/watch?v=BskHfniPGpg

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Str 13.03.2013 14:35
od Slausa
katkariinka píše:
Moniak píše:a take susene kuracie/morcacie masko, prip. plucka by nemohla? hned prvy recept v tejto teme... a keby si na to dala troska byliniek tak to aj pekne vonia celkom :lol:


Uvazovala som nad tym, len ked my mae doma len plynovu ruru a na tej neviem nastavit nejaku teplotu ani ked normalne peciem :-)
Ale napadlo mi, ci by sa to maso nedalo susit v susicke na ovocie - ci to som uz uplne mimo? Keby som to maso naklepala na tenke rezne a potom nakrajala, mozno by sa to dobre presusilo aj v susicke...



áno a velmi dobre ak kupuješ psí sporty tam to je. pozrem a nepíšem
:ahoj:

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Sob 16.03.2013 10:29
od lacika3000
Moje "pečenofky"...čakal som od toho trošku viac, ale tak 18 ročný týpek v kuchyni toho veľa nedokáže :lol:
Obrázok

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Sob 16.03.2013 11:15
od Dana D
Náhodou, ... vyzerá to dobre :smile:
Hlavne, aby pesosovi chutili ..... čítam, že labrador, ... tak to budú chutiť určite :lol:

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Štv 09.05.2013 10:40
od weron
ok tak ja tradicne za blbecka :dancing:
precitana cela tema .. otazka znie: susenie v susicke verzus digestor - pisete ze v digestore je to "raz-dva" ( tri :joint: )
v com je susicka ina ? :nwm: tiez by to mohlo byt "raz-dva" nie ? chcem malej susit hovadzinu - na platky a pak kludne aj vyklepat nech je to co najtensie a rychlo ususene ...

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Štv 09.05.2013 17:56
od Haleth
A k sušičke nemáš návod, kde je napísané, koľko sa má mäso sušiť?

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Štv 09.05.2013 18:00
od weron
pfuuu to kompomemt ako navod som v krabici veru nenasla :heh:
ale tak skusila som to namatkovo, nakrajala jeden kuraci cecok, vyklepala na tenucko a do dvoch hodin max to bolo jak oči ! :joint: nasusila som len na skusku takze toho bolo len 4Og, a len na jednom poschodi ... kúpim fajnu flákotu, zapojim vsetkych 5 poschodi susicky a budeme susit jak o zivot :heh:

edit: stiahla som manual presne ku ttej co mame doma a maso sa tam vobec nespomina :nwm:
ale pri nejakom inom type pisali ze 8-10 hodin :oo:

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Štv 23.05.2013 19:43
od zaza03
Moja prvá verzia pečeňových maškŕt:
- 500g kuracej pečienky
- 260 g ovsených vlôčiek (2 a pol šálky)
- konzerva sardiniek vo vlastnej šťave Giana (125g)
- 2 vajíčka
- kúsok mrkvy
- 3 strúčiky cesnaku
- 3 odmerky Can-Vitu
- 5 cíbikov pažítky
Všetko spolu rozmixujeme. Na plech dáme papier na pečenie a masu naň nanesieme asi v 1 cm výške. Vložíme do rúry rozohriatej na 180 stupňov. Piekla som to presne 20 minút. Malo to veľmi dobrú konzistenciu.Také vlhké mäkké vnútri, pre psa ľahko prehltnuteľné. Pripomína mi to nádivku (aj to podobne voňalo keď sa to pieklo :lol: )
Obrázok

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Ned 27.10.2013 8:44
od sarach
Tak moja prvá várka domácich mňamiek:
Obrázok
Len neviem prečo, keď som robila druhú várku, bolo ich viac, a splesniveli. :ua: Takže väčšinu som vyhodila. Najbližšie urobím len pár, nech to stihnú zjesť, a radšej budem piecť častejšie ...

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

PoslaťNapísal: Ned 27.10.2013 22:06
od matushka
sarach, vyzerajú super :no: Môžeš ich dať aj zamraziť a vytiahneš kedy bydeš potrebovať :jop: