Doprava zdarma na Barfer.sk MATTPHOTO fotograf Večerné venčenie na Hafshope

Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Sem píšte všetko ohľadne doplnkov čo pridávate do stravy.

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod hruska » Pia 29.06.2012 12:42

Ved dieta :lol: Je pravda, ze mne masko vonia, tak nemam problem susit.
hruska
Multišampión
 
Príspevky: 7399

Barfer.sk

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod MisheliQ » Pia 29.06.2012 18:13

Naše pečienkové koláčiky (1. pokus):
ingrediencie:
1 kg hovädzej pečene
1/2 pohára ražnej múky
1/4 pohára inulínu
1/4 pohára psylium
asi 1/4 pohára kokosového oleja
od oka sójový lecitín v prášku
2 strúčiky cesnaku
petržlenová vňať, oregáno, zázvor, kúsok soli
na vrch sezam
a to je myslím všetko

180°stupňov elektrická rúra, cca 35-40 minút

a výsledok
Obrázok

Psy ma šli zožrať :aaa: mám to aj natočené, oslintaná som bola že až, a to oni pritom pečeň radi nemajú ani varenú :jupi:
Caesarik (15 r), Fergie (10 r), Aron (5 r)
MisheliQ
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 7526

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod vevusa » Sob 30.06.2012 11:15

Včera sme aj my skúšali piecť pečienkové mlsky :D
1/2 kg pečienky , cca 2 poháre vločiek , nastrúhaná jedna mrkva , trošku majoránky a za jeden mesiačik cesnaku :D .... psy poslednú pol hod pečenia chodili po kuchyni a krútili nufákmi :D urobia mi za tie pamlsky aj modré z neba :D
!!! KONEČNÉ NOVÁ STRÁNKA http://whitepoodles.webnode.sk/ :D :D :D !!!
vevusa
Okoloidúci
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 21

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod Shorty » Sob 30.06.2012 20:30

to ja som uz piekla vsetky mozne prichute - medove, caprese, tuniakove, sardinkove, sardinky-rajciny, jablko-mrkva, tvaroh-brusinka, jahnacie, matove a asi dalsich xxx kombinacii :))
Angelika...

I'm not anti-social; I'm just not user friendly.
Shorty
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 101
Bydlisko: Praha

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod Cathie » Ned 01.07.2012 20:57

Ja som susila dve varky masa - jednu v digestore a jednu v chladnicke. V digestore bola cca po dvoch-troch hodinach komplet sucha, z chladnicky som maso vybrala na druhy den, bolo tam menej nez 24 hodin. Z chladnicky sa mi zdalo masko este lepsie, nepresusilo sa tak velmi, zostalo ovela vlacnejsie, lahsie sa lamalo a pritom bolo v podstate suche a krasne vonalo, aspon mne :smile:

Akurat moja skusenost - nesuste to na servitkach cely cas :lol: Maso sa mi na ne po uschnuti uplne prilepilo a musela som servitku strhavat skoro z kazdeho jedneho osobitne :pac:
Obrázok
Cathie
Šampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 3926
Bydlisko: BA - Ružinov

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod miusiatko » Ned 01.07.2012 21:15

ja to na servítkach pravidelne otáčam. Alebo suším na tanieriku/nejakom vrchnáku
miusiatko
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 890
Bydlisko: Bratislava

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod Elis » Ned 01.07.2012 23:10

Nezkousel jste nekdo susit maso na pecicim papiru? Mi to prijde jako dobry napad -no nezkousela jsem to:-)
Elis
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 4786
Bydlisko: Praha

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod Shorty » Pon 02.07.2012 7:47

Cathie píše:Akurat moja skusenost - nesuste to na servitkach cely cas :lol: Maso sa mi na ne po uschnuti uplne prilepilo a musela som servitku strhavat skoro z kazdeho jedneho osobitne :pac:

ano, to som tiez zistila nedavno, nadavala som jak pohan :))
Angelika...

I'm not anti-social; I'm just not user friendly.
Shorty
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 101
Bydlisko: Praha

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod Asgrand Anteaus » Pon 02.07.2012 11:00

Baby, na sídliskach sa zatepľuju paneláky. Pýtajte si chlapov, nech vám odtočia kúsok armovacej sieťky.
Niektoré firmy su tak bordelárske, že po fajronte najdete pod bytovkou niekoľko urezaných kúskov... :no:

Obrázok
Asgrand Anteaus z Abattelu (Cevelob) *19.8.2010 "14.10.2013
Asgrand Anteaus
Junior
 
Príspevky: 422
Bydlisko: ...Enjoy

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod Bad » Pon 02.07.2012 11:07

Asgrand Anteaus píše:nech vám odtočia kúsok armovacej sieťky

přesně na to jsem myslela v souvislosti se sušením hub
Bad
Multišampión
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 5662

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod majjuna25 » Ned 29.07.2012 15:39

Ahojte, mám otázku: prvýkrát pečiem pečienkové sušienky (podľa receptu z prvej stránky tuná v téme, plus som pridala zelerovú vňať a mrkvu :smile: ). Zaujímalo by ma, ako dlho to piecť? pečiem na 120stupňov, je to OK? Už asi 20min. Zdá sa mi to už zhora upečené, ale keď som to rozlomila, zdalo sa mi, že to ešte chce vrátiť do rúry. Tá sušienka má byŤ komplet suchá alebo sa na vzduchu dosuší :aaa: (pardon za blbý dotaz :lol: )
majjuna25
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 993
Bydlisko: Bratislava

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod fiore » Ned 29.07.2012 17:11

Maji ja ich zvyknem iba upiecť nech nie sú surové a potom to dosúšam na balkóne...len záleží podľa možností samozrejme.
Nám sa to takto najlepšie osvedčilo. :yes:
Let’s agree to disagree.
fiore
Snoopy
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 107
Bydlisko: Ba, Dúbravka

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod majjuna25 » Pon 30.07.2012 7:48

aha, to je dobrý nápad, Zuzi, dík :smile: Ja som to včera nakrájala na kocôčky a hodila dosušiť do trúby. Nabudúce skúsim ten balkón a trošku tenšie cesto :yes: Psica sa mi ide za sušienkami potrhať, aby získala čo i len kúštik. Vďaka za inšpiráciu v sobotu :no:
majjuna25
Hafan
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 993
Bydlisko: Bratislava

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod x_mary » Pon 30.07.2012 17:16

majjuna25 píše:Ahojte, mám otázku: prvýkrát pečiem pečienkové sušienky (podľa receptu z prvej stránky tuná v téme, plus som pridala zelerovú vňať a mrkvu :smile: ). Zaujímalo by ma, ako dlho to piecť? pečiem na 120stupňov, je to OK? Už asi 20min. Zdá sa mi to už zhora upečené, ale keď som to rozlomila, zdalo sa mi, že to ešte chce vrátiť do rúry. Tá sušienka má byŤ komplet suchá alebo sa na vzduchu dosuší :aaa: (pardon za blbý dotaz :lol: )


ja to po upečení a vychladení rozdelím na časť "na zjedenie" ta ide voľne do chladničky kde sa dosuší, a 100% sa tam pečienkam nič nestane a paradne sa dosušia. Druhá časť "na zjedenie neskôr" putuje do mrazaku. Potom vyberám tak, že ich aj tak po vybratí vždy "tosuším" priebežne v chladničke .
Mary + Buddy
x_mary
Junior
Obrázok užívateľa
 
Príspevky: 298
Bydlisko: Bratislava, Stare Mesto

Re: Vlastnorucne vyrobene pamlsky...

Poslaťod tera » Ned 02.09.2012 18:54

ja som naposledy sušila mäso, hovadzie na tenko krájané a malo úspech :yes:
dala som na pečiaci papier na pár hodín do rúry, na cca 30-40 stupnov, rura bola pootvorena :smile:
tera
Big Dog
 
Príspevky: 1917
Bydlisko: Horná Streda

PredchádzajúciĎalší

Späť na Doplnky Stravy