Tak. Prave peciem pre Gastana pamlsky, neskor dam foto, ked sa upecu,ak sa podaria. A recept? dala som tam vsetko zdrave, co som doma nasla:
ovsene vlocky
vajicko
struhanka
mrkva
hrasok
platok hovadzieho masa a zvysok salamy z chladnicky
slnecnicove semienka
susene psenicne klicky
jablko
zeler
cmar
slnecnicovy olej
kukurica
cerstva salvia a mata z nasej zahradky
Presne miery neviem, ja som taky kuchar "od oka",jedine,co viem, ze jablko a vajicko a mrkva boli po jednom:D
vsetko som rozmixovala, chcela som, nech to nie je ako redsie cesto,ale skor take kompaktne a vytvarovala som do guliek malych (ako normalne pamlsky velkostou). Schvalne som nedavala muku ani cesnak ani nic take, lebo v BARFovej knizke som sa docitala, ze cesnak a cibula nemaju take ucinky na psov ako na ludi, skor su to jedy pre nich..peciem najskor na 150°C pol hodinu, potom teplotu znizim na 100°C, aby sa uz len dosusili. A mam dilemu, nechat ich polomakke,ale kazivejsie alebo ich mam celkom vysusit? Ze vraj z edukacneho hladiska je lepsie,ked su pamlsky co najmaksie, aby psik, ked ho dostane, nezabaval sa jeho jedenim a popritom zabudne za co to vlastne dostal..no praktickejsie na skladovanie je ich mat vysusene,bo dlho vydrzia..co poviete vy?