Takto: Nedavam psiskovi di- a polysacharidy, ale iba monosacharidy. OK?
Ked si napisala, ze sa divis, ze mu zrazu davam cukor, tak to bol pre mna automaticky cukor, sacharoza, hydrolyzovana z repy/trstiny. Tu by som mu nedal, ziaden zivy organizmus ju nezuzitkuje, nepotrebuje a preto ani nesyntetizuje, enzymaticky ju hned stiepi na dva monosacharidy - axi dobre pamatam (preto som pisal ze "ludsky vymysel"); repny cukor je vlastne chemikalia
Mieril som na to, ze si napisala "tzv. curry zmesi (zmesi typu masala)". Ale sak zmesi su su v Indii a okoli masala, tak to bolo asi iba mne menej zrozumitelne napisane a nestoji to za rec. A ja len, ze v tych zlozeniach z Wiki nikde chilli neni, sak tam nepatri, tak ma to dost prekvapilo, bo ma nikdy nenapadlo, ze by ho tam nejaky slovensky vykuk vyrobca pridaval.
A coze este nespis? My uz ideme s Tobom do hajan, zajtra robiiiiim