Tak kuracie mäso - krky, trupy, stehná, prsia (billa, lidl, metro, falco sokol)... hovädzie mleté z billy, obličky, držky a pečeň (falco sokol) toto varím, ale len chvílu, sem-tam mala aj koňa a jahňa, teraz jeleň ... a ešte ryby také tie filety z morskej ryby (metro) a kosti hovädzie tiež z metra. Občas jogurt biely a tvaroh, surové vajíčko. Zeleninu dostáva rajčiny, uhorky, niekedy jablko, mrkvu.
Väčšinou druhy nekombinujem, ráno napr. tie kosti, trupy atď, na obed mleté alebo orgány so zeleninou, prípadne cestoviny, vločky s jogurtom.
Jediné čo som si všimla tak z toho koňa nehnačkovala tuším len.
A totálna voda, alebo také polo blato, či ako to nazvať a fakt je vidieť, že to brucho ju bolí ... keď sú kosti tak tvrdé a potom voda.