iiivetka...áno,je to kvôli Aujezského vírusu,ale tuto v tejto téme sa tiež píše:
matuzalem píše:Slovensko patri ku krajinam EU kde v poslednych rokoch nieje vyskyt AUJESZKEHO CHOROBY a je zakaz očkovania ošipanych proti tejto chorobe - do tejto skupiny patri aj ČESKO, RAKUSKO, NEMECKO! Maďarsko patri do skupiny členskych štatov kde sa realizuje schvaleny program na kontrolu aujeszkeho choroby -- tieto udaje su z :ROZHODNUTIA KOMISIE EURÓPSKYCH SPOLOČENSTIEV z 21. FEBRUARA 2008.Priznam sa nič z novšim datumom som nenašiel a tiež nič o Poľsku.
Z uvedeneho vyplyva že pri kupe bravčoveho mäsa v EU je rozumne kontrolovať krajinu pôvodu.
to mäsko na fotkách (kedže je to môj album
v poslednej dobe mám nejaké šťastie,že moje "výtvory" ľudia zdieľajú
) je z Česka
myslím,že keď je mäsko z tých krajín,kde sa tá choroba nevyskytuje,malo by to byť OK
btw,hafani nedostávajú len bravčovinu,dostávajú viac kuraciny,hovädzie,občas králika...ale aby to nebolo jednotvárne,tak kupujem aj tieto hrtany
len porcie s ostatným mäsom nemám nafotené,prestalo ma to baviť - hlavne keď psy už chceli jesť a ja som tam šaškovala s foťákom
ešte k tej knihe...je to veľmi fajn kniha,ale neviem,či si čítala celé subforum o BARF-e...v knihe zakazujú viac vecí (napr.nekrmia ani paradajkami,paprikou a neviem čím ešte),kdežto ľudia tu z fóra to,naopak,odporúčajú
treba si to skrátka celé prečítať,človek sa veľa naučí,aj keď je na to potrebný istý čas