Offtopic: no vážne to nechápem
to aby v NR bolo také super mäsiarstvo Tu je tak akurát bitúnok Mojmírovský(teraz ma napadlo, že by bodlo sa tam ísť pozrieť) a vraj nejaká hydináreň(tú už fakt netuším, že kde je)My kupujeme zvyčajne:
br. kosti(také obyčajné v tvare kosti, neviem z akej časti tela sú
) -
zadarmo"technologický zbytok"(toto je fajn, lebo to sú celé kusy,- bravčové hrtany, dajú sa nájsť aj vnútornosti a aj mäsité časti, svalovina a nie je to len hocijaká zmeska, vlastne je zložená z častí, čo obvykle nepredajú ľuďom
) -
0,40 e/kg
Toto je tak všetko, čo má až príliš dobrú cenu. Ostatné kupujeme také bežné, ako:
kuracie chrbty za
1e/kga proste také zložky
Inak sme objednávali z vetamixu celé kuratá a lososa a..tak..