Uchovávanie potravy
Napísal: Pia 03.08.2012 11:21
Neviem kde zaradiť túto otázku, ale v podstate sa to týka "barfovania". Rozmýšľam nad kúpou zváračky folií na mäso, tie sáčky do ktorých to balím mi už lezú na nervy a zváračka má aj odsávanie vzduchu, tak predpokladám, že sa potom do mrazáku zmestí toho viac. Lenže neviem, či je to reálne použiteľné - robím malé dávky mäsa (balím po 100g, ktoré potom podľa potreby dávkujem) a neviem, či sa dá také malé porcie robiť cez zváračku a či nie je problém pri zváraní mäsových porcií všeobecne (vlhkosť a pod.). Neviem aké obmedzenie majú zváračky, lebo na iné potraviny by mi to bolo zbytočne kupovať, rozmýšľam nad tým vyslovene len kvôli jedlu pre Nelly.