Re: salám
Napísal: Pon 04.02.2008 19:43
Ulfheiðr, tam mala byť čiarka za tymi párkami....teda za vnutornosťami bodka
Ulfheiðr píše:1. prečo mäso nechať prejsť varom? Je to zbytočné. Zrejme to chceš robiť pre to, aby so zabil prípadné baktérie. Ale keď len prejde varom, jediné, čo sa stane, že zbelie povrch mäsa a vo vnútri je surové. Takže si myslím, že buď uvarím normálne, alebo dávam premrazené surové.
2. prečo sú vnútornosti humus? Podľa mňa srdcia sú tá najkvaitnejšia svalovina, akú môže pes dostať.
Fraga píše:Ulfheiðr, tam mala byť čiarka za tymi párkami....
lusy píše:. a inak mozno blba otazka, ale srdce je zaradovane medzi vnutornosti?
Amaguk píše:nas ich lubi tiez, ale prestala som ich davat, lebo je to sama sol
Amaguk píše:mna na to upozornil vetoch. tak som to okostovala a fakt, totalna sol.
ono, ani pre tie macky to vlastne neni bohvie co
Amaguk píše:no, ved ja som ju celu nezjedla, len som kusok olizla (nie hlavu), aby som detektovala mnoztvo obsiahnutej soli