Stránka 10 z 12
Re: Vnútornosti
Napísal:
Sob 08.11.2008 19:44
od Lena
Offtopic: thanks
Re: Vnútornosti
Napísal:
Sob 08.11.2008 20:08
od Aris
Tobin píše:Aris, divina je super, ale najprv by si ju mala aspon 14 dni nechat v -30 stupnovom mraze v mrazaku... alebo reda dokladne uvarit
Dakujem tak za 2 týždne dostane psík divinu
Re: Vnútornosti
Napísal:
Uto 16.03.2010 17:07
od nnezz23
Ahojte, mate niekto skusenosti s bravcovymi ladvinkami? Ako dlho ich varite?
Re: Vnútornosti
Napísal:
Štv 18.03.2010 2:05
od Mackie
davali sme surove
Re: Vnútornosti
Napísal:
Štv 18.03.2010 11:08
od Offca
Dávam surové, premrazené. Akurát ich mám plný šuflík.
Re: Vnútornosti
Napísal:
Štv 18.03.2010 11:16
od renqa
A máte niekto skúsenosť s kačacími vnútornosťami? Sestra robila minule kačku a ostali jej vnútornosti, tak by som ich chcela uvariť Dinovi (surové vnútornosti nechce). Len neviem či mu môžem dať celý obsah toho sáčka...
Ono to tak bolo zabalené pri tej kačke, ale neviem čo je tam všetko...
Re: Vnútornosti
Napísal:
Štv 18.03.2010 11:21
od Offca
A kačacích vnútorností mám pol šuflíka v mrazáku
Neboj sa toho, v tom sáčku nebude nič také strašné, drobky u kureniec bejvávajú rovnako balené (až na jednu výnimku, ked som kúpila kura s drobkami a žiadne tam neboli) .. resp. celkom neviem, čoho sa bojíš
Re: Vnútornosti
Napísal:
Štv 18.03.2010 11:28
od renqa
Veď som si aj myslela, že by to malo byť v pohode, no ale radšej som sa opýtala, keďže kačacie som mu ešte nedávala, iba kuracie...
Re: Vnútornosti
Napísal:
Štv 18.03.2010 11:53
od maydanoz
co su drobky?
Re: Vnútornosti
Napísal:
Štv 18.03.2010 11:56
od renqa
drobky sú vnútornosti
Re: Vnútornosti
Napísal:
Pia 26.03.2010 22:05
od vuk
ako omg porcujete surove pluca..?
Re: Vnútornosti
Napísal:
Pia 26.03.2010 22:07
od Amaguk
ake? ja som vcera vyrabala susene z bravcovych a normalne to ide pokrajat nozom bez problemov
Re: Vnútornosti
Napísal:
Pia 26.03.2010 22:24
od vuk
hovadzie, uplna spongia, ale snad bol problem len v nozi
ked susis, na ake velke kusy to krajas?
Re: Vnútornosti
Napísal:
Pia 26.03.2010 22:25
od Amaguk
hovadzie su o dost tuhsie nez bravcove
tak na pol cm hrube platky to davam a potom sup do truby uplne na slabo
Re: Vnútornosti
Napísal:
Pia 28.01.2011 11:30
od krissty
Ľudkovia sorry keď som úúúúplne od veci,ale chcem sa opýtať ako varíte hovädzie srdce dáte ho do studenej vody a tak postupne varíte alebo ho dáte už do vriacej vody
som počula že keď sa dá do vriacej tak vitamíny a ostatné látky v ňom ostanú tak neviem je to prvý krát čo som sa pre niečo také odhodlala tak neviem ako na to