Stránka 10 z 12

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Sob 08.11.2008 19:44
od Lena
Offtopic: thanks :jop:

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Sob 08.11.2008 20:08
od Aris
Tobin píše:Aris, divina je super, ale najprv by si ju mala aspon 14 dni nechat v -30 stupnovom mraze v mrazaku... alebo reda dokladne uvarit


Dakujem tak za 2 týždne dostane psík divinu

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Uto 16.03.2010 17:07
od nnezz23
:ahoj: Ahojte, mate niekto skusenosti s bravcovymi ladvinkami? Ako dlho ich varite? :otaznik:

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Štv 18.03.2010 2:05
od Mackie
davali sme surove :ahoj:

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Štv 18.03.2010 11:08
od Offca
Dávam surové, premrazené. Akurát ich mám plný šuflík.

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Štv 18.03.2010 11:16
od renqa
A máte niekto skúsenosť s kačacími vnútornosťami? Sestra robila minule kačku a ostali jej vnútornosti, tak by som ich chcela uvariť Dinovi (surové vnútornosti nechce). Len neviem či mu môžem dať celý obsah toho sáčka... :nwm: Ono to tak bolo zabalené pri tej kačke, ale neviem čo je tam všetko...

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Štv 18.03.2010 11:21
od Offca
A kačacích vnútorností mám pol šuflíka v mrazáku :ha: Neboj sa toho, v tom sáčku nebude nič také strašné, drobky u kureniec bejvávajú rovnako balené (až na jednu výnimku, ked som kúpila kura s drobkami a žiadne tam neboli) .. resp. celkom neviem, čoho sa bojíš :nwm: :smile:

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Štv 18.03.2010 11:28
od renqa
Veď som si aj myslela, že by to malo byť v pohode, no ale radšej som sa opýtala, keďže kačacie som mu ešte nedávala, iba kuracie...

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Štv 18.03.2010 11:53
od maydanoz
:nwm: co su drobky?

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Štv 18.03.2010 11:56
od renqa
drobky sú vnútornosti

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Pia 26.03.2010 22:05
od vuk
ako omg porcujete surove pluca..?

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Pia 26.03.2010 22:07
od Amaguk
ake? ja som vcera vyrabala susene z bravcovych a normalne to ide pokrajat nozom bez problemov

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Pia 26.03.2010 22:24
od vuk
hovadzie, uplna spongia, ale snad bol problem len v nozi

ked susis, na ake velke kusy to krajas?

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Pia 26.03.2010 22:25
od Amaguk
hovadzie su o dost tuhsie nez bravcove
tak na pol cm hrube platky to davam a potom sup do truby uplne na slabo :jop:

Re: Vnútornosti

PoslaťNapísal: Pia 28.01.2011 11:30
od krissty
Ľudkovia sorry keď som úúúúplne od veci,ale chcem sa opýtať ako varíte hovädzie srdce dáte ho do studenej vody a tak postupne varíte alebo ho dáte už do vriacej vody :nwm: som počula že keď sa dá do vriacej tak vitamíny a ostatné látky v ňom ostanú tak neviem je to prvý krát čo som sa pre niečo také odhodlala tak neviem ako na to :smile: