frisko mi helfnite pliiiz - bravcovy jazyk chladeny - premrazit a surovy ho dat, alebo uvarit? ked uvarit, ako dlho sa vari?
no nic, uz som ho dala varit..
Niki píše:Poradíte mi niekto? Tri a pol mesačné šteňa môže papkať vnútornosti? Skúsili sme varené bravč. pľúca ale mala z toho riedke hovienko, tak sme prestali. Z kuracej pečienky varenej má tiež redšie. Čo myslíte na tie srdcia? Alebo by bolo lepšie mäso? Ináč kŕmime granulami ale nejde sa teda za nimi potrhať. Radšej má varené. Zatiaľ len kuracinu. Môžem jej už začať dávať surové kuracie krídla alebo chrbty aj s kosťami?
Amaguk píše:pecienka niekedy robi takuto sarapatu, s tou radsej opatrne, skus len tie srdcia bez pecienký, ze co to "povie"
Lucifer píše:Napriklad stale zhanam aj konske maso a nic...