Lindchen píše:na druhý deň zas mali problém malé a stredné bradáče.
trhali sa posudky? no to hodnotenie od toho Nóra, s niečim súhlasím, s niečím nie. Ale túto výstavu ma totál dostalo nevýstavné chovanie niektorých ľudí u bradáčov

Lindchen píše:na druhý deň zas mali problém malé a stredné bradáče.
Si bola v piatok aj na klubovke? Ja som tam bol sluzobne a obsmrdal som chvilu aj pri bradacochAndreaT píše:Ale túto výstavu ma totál dostalo nevýstavné chovanie niektorých ľudí u bradáčovto už bolo moc zlé. Jednalo sa o jedného Poliaka s veľkými bradáčmi - začalo sa to už v piatok na klubovke a malo dohru v sobotu na výstave. Zle mi z neho bolo - aj som mu povedala, ale bola som niektorými našimi chovateľmi upozornená, že s ním sa neoplatí. Je to magor.
Vikiki22 píše:Preto si o každom rozhodcovi pozisťujem potrebné veci ešte pred tým ako niekam hlásim.
AndreaT píše:[Ale túto výstavu ma totál dostalo nevýstavné chovanie niektorých ľudí u bradáčovto už bolo moc zlé. Jednalo sa o jedného Poliaka s veľkými bradáčmi - začalo sa to už v piatok na klubovke a malo dohru v sobotu na výstave. Zle mi z neho bolo - aj som mu povedala, ale bola som niektorými našimi chovateľmi upozornená, že s ním sa neoplatí. Je to magor.
martin_s píše:Si bola v piatok aj na klubovke? Ja som tam bol sluzobne a obsmrdal som chvilu aj pri bradacochAndreaT píše:Ale túto výstavu ma totál dostalo nevýstavné chovanie niektorých ľudí u bradáčovto už bolo moc zlé. Jednalo sa o jedného Poliaka s veľkými bradáčmi - začalo sa to už v piatok na klubovke a malo dohru v sobotu na výstave. Zle mi z neho bolo - aj som mu povedala, ale bola som niektorými našimi chovateľmi upozornená, že s ním sa neoplatí. Je to magor.
viď Tvoja foto, že? download/file.php?id=16891&mode=viewmartin_s píše:Mna by si zbadala lahko, hlavne v piatok a v nedelu
Nyssa píše:AndreaT píše:kto a čo robil?AndreaT píše:Andrejka, myslíš toho čo mal tie psy v malej klietke? Tie stále vybiehali po každom kto bol aspoň 2m blízko