od bela2001 » Sob 19.11.2011 15:03
Všade som to čiatala aj na mechu ze je 40 percent mäsa:
Dehydrované lososie mäso (40%), červenohnedé zemiaky, hrach, čerstvý vykostený losos, čerstvý vykostený sleď, dehydrované mäso zo sleďa, čerstvý vykostený plates, lososový olej, červené jablká, mrkva, brusnice, čierny ribíz morské rastliny, koreň lopúcha, koreň ibišteka, bobule jalovca obecného, fenykel, koreň čakanky, kopriva dvojdomá, lístky mäty piepornej, kvety mesiačika lekárskeho, kvety harmančeka lekárskeho, + vitamíny a minerály.
Analýza:
Bielkoviny
33%
Omega-6
2,2%
Tuk
15%
Omega-3
0,4%
Vláknina
3,5%
Glukosamin
800mg/kg
Vápnik
1,4%
Chondroitin
500mg/kg
Fosfor
1,1%
Sacharidy
29%
Sodík
0,2%
Vitamín D3
2.000 jm/kg
Draslík
0,5%
Vitamín E
400jm/kg
Horčík
0,08%
Vitamín K
2mg/kg
železo
300mg
Vitamín C
85mg/kg
Zinok
270mg
Vitamín B1 (tiamina)
75mg/kg
Meď
20mg
Vitamín B2 (ryboflawina)
44mg/kg
Mangan
38mg
Lyzín
1,9%
Kobalt
0,5%
Treonín
1,2%
Jod
2,3mg/kg
Metionín
0,9%
Selén
0,4mg/kg
Izoleucín
1,2%
Niacín
230mg/kg
Leucín
2,2%
Vitamín B5
40mg/kg
Valín 1,5%
24mg
VitamínB6
32mg/kg
Arginina
2,2%
Biotyna
0,6mg/kg
Fenyloalanina
1,2%
kyselina listová
3,5mg/kg
Histidín
1%
Cholín
3.350mg/kg
Cysteín
0,5%
Vitamín A
18 IU/kg
Taurín
0,5%