toto cele je dobra fraska
uz je to taky silny offtopic, ze je to jedno, tak prispejem tiez
1. v tej granularskej skupine som uz dlho a teda moc nechapem, co vam na tej skupine vadi. vsak to fungovalo uz daavno pred tymito novymi granulami, normalne sa tam ludia radia, vzdelavaju sa, pomahaju si. nechapem, preco by mal byt problem, ci ta skupina patri alebo nepatri nejakemu distributorovi, ci komu. nepoznam exora, nevedela som doteraz, kto to je a cim sa zivi, a ani to pre mna nema vyznam. videla som jeho rady v skupine a nikdy mi neprislo, ze by bol nejak zaujaty alebo co. praveze je to jedna z mala normalnych skupin na fb, kde sa neriesia ... hovadiny.
2. ked som zachytila prvykrat info o bodreek granuliach, aj ma to potesilo, vsak je dobre, ze sa vyrabaju slovenske granule a este za dobru cenu. zlozenie ok, cena dobra, nemam co vytknut. skusime, uvidime. objednala som na skusku.
3. heeej, potom som si vsimla ten osial v skupine, ako su vsetci nadseni, ale vsak ok, ked je to dobre krmivo, tak budme nadseni

aj som videla, ze to tam lukas moderoval (ze nech tam nepise kazdy, kto objednal bodreek granule, zvlast prispevok, lebo to tam zahlcuju, a pod., ze je rad, ze su spokojni, ale co je vela to je moc)
4. heh, a potom kukam dogforum a tu riadna smrst... ale ty vole, take blbosti sa tu riesia. jedna vec je pytat sa na zlozenie a riesit konkretne moznosti vyroby, druha vec je hladat 5 rokov stare prispevky a davat ich ako priklad, ze aky je kto hrozny clovek. chapem, ze nie kazdy je s kazdym kamarat, ale z oboch taborov tu boli popisane take hovadiny ze az. (uz sa opakujem, ale nenapada mi dalsie pomenovanie pre "blbosti", ktore by nebolo "CENSORED")
ako, ja sa ho nechcem zastavat, evidentne si (trochu) (dost) serie do huby, ale cielene utocit a hladat chyby.. vsak to s tymi granulami vobec nesuvisi. uplne je jedno, kto to predava. ved ked sa mi tie granule zdaju vhodne, vyskusam, ked nie, tak nic. ale detinskost predajcu ma v tomto predsa neovplyvni.