ale to je presne jeden z výrobkov, ktorý dostane spotrebiteľ. Mňa ako spotrebiteľa zaujíma, aby bol výrobok ok bez ohľadu na to, či bol nesprávne skladovaný u predajcu alebo boli použité nie práve najkvalitnejšie suroviny (akurát prehodnotiť, od koho si výrobok kupujem, ale ako skladujú sa určite nikto nechváli. By ma tiež zaujímalo, do akej miery je možné rozmnoženie plesní v granuliach s tak nízkou vlhkosťou, vákuovo balených, aby vyprodukovali toľko mykotoxínov, koľko bolo namerané. Ak by to bola chyba skladovania a porástli by plesne a vyprodukovali ich až toľko, koľko bolo namerané, koľko by ich muselo byť, či by to bolo vidieť / cítiť už pri otvorení balenia. Alebo bola použitá nekvalitná surovina, samotné plesne sa spracovaním zničili, preto ich po otvorení balenia nevidieť a ostali len mykotoxíny
- čisto úvaha, ja sa do krmív nevyznám). Ale tento rok bol celkovo nanič, čo sa týka výskytu mykotoxínov, hlavne v kukurici
Na druhej strane, nejaké množstvo tuku, množstvo mäsa... to predajca nezmení, ak je deklarované na obale že toľko a toľko a v skutočnosti je to inak (nehovorím tu, ale celkovo).